Video: Pogledajte bujne grudi kojima prva srpska Miss dekoltea "produžava život muškarcima"

OVIH je dana objavljen trailer novog filma Lazara Ristovskog "Beli lavovi", u kojem bujna Monika Kiš, poznatija kao prva srpska Miss dekoltea, glumi prsatu siroticu koja za život zarađuje naplaćujući muškarcima gledanje u njene bujne grudi. Glavni junak filma, Ristovski, u Monikinim je grudima uživao po cijeni od 10 eura, jer se "gledanjem u njih produžava život". (Podsjetimo, prema istraživanju njemačkih znanstvenika objavljenom 2009. godine, na muškarce svakodnevno 10-minutno gledanje ženskih grudi ima jednak učinak kao 30-minutni aerobik - dobro je za srce i krvni tlak te smanjuje stres, op.a.).

"Iskreno, nikad nisam ni pomišljala svoje grudi pokazati u Srbiji, htjela sam to prvo napraviti negdje u svijetu, jer bih tamo bila i bolje plaćena, a i ovdje me ipak ljudi poznaju. Međutim, Lazara Ristovskog nisam mogla odbiti", ispričala je Monika za Alo! te dodala kako je imala veliku tremu tijekom snimanja scene u kojoj Ristovski pipa njene grudi: "Imala sam tremu jer je ovo prvi put da svoje grudi pokazujem u javnosti, ali Lazar Ristovski je veliki profesionalac i pomogao mi je suzbiti tremu, a probali smo i iza scene. Puno smo i razgovarali o tim scenama gdje mi se vide grudi, a kojih ima nekoliko, i Lazar mi je rekao kako moram izgledati što smirenije".

Monika je u ovome imala i podršku obitelji: "U početku su bili skeptični, razmišljali su o tome što će reći rodbina i prijatelji. Međutim, moj otac je kazališni djelatnik, tako da je shvatio da je ovo dio umjetnosti. Na kraju su prihvatili i podržali me, a sada dobivam samo pozitivne komentare".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.