VIDEO Počeo izbor Miss BumBum 2016.: Seksi ljepotice golim guzama zaustavile promet u Riju

Screenshot: YouTube

JEDAN OD najpopularnijih izbora za miss na svijetu, Miss BumBum, ušao je u svoju sedmu godinu, a to znači da se 27 žena bujnih stražnjica ponovo natječe za najbolju guzu Brazila.

27 kandidatkinja u tangama jučer je otrčalo 100 metara dugački sprint najprometnijom ulicom Sao Paola i pritom posve zaustavilo promet, a sve kako bi ušle u najuži izbor - najbolja guza Brazila tražit će se među 15 finalistkinja.

Izbor već godinama prate kontroverze oko djevojaka koje nisu uspjele ostvariti svoj san, zbog čega su neke bile i na rubu samoubojstva, no interes i javnosti i potencijalnih missica je ipak svake godine golem.

"Trčati po najprometnijoj ulici Sao Paola u bikiniju je najmanja stvar koju mogu učiniti da se domognem finala", rekla je 38-godišnja natjecateljica Ana Paula Saad, dok je 27-godišnja Dani Omeles sigurna u svoju pobjedu.

"Ustala sam se u 5 jutros, istegnula mišiće i našminkala se. Ovo mi znači sve na svijetu. Znam da imam najbolju guzu Brazila, sad je na meni da i sve ostale uvjerim u to", objasnila je Ana Paula.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.