VIDEO Otišla na luksuzno krstarenje i sve snimila. Pogledajte što sve ima na brodu

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKA influencerica i model Anna Paul, koju na društvenim mrežama prate milijuni ljudi, ovoga ljeta odlučila je otići na luksuzno krstarenje. "Nikad nisam bila na krstarenju, jako sam uzbuđena", rekla je. 

U videu koji je objavila na TikToku pokazala je kako izgleda unutrašnjost luksuznog broda kojim je s obitelji otišla na krstarenje. Unutar njega nalaze se čak i klubovi, nekoliko kasina, brojne trgovine s dizajnerskim modnim komadima, Starbucks... Sobe su moderno uređene i protežu se na nekoliko katova.

Išli su do Santorinija

Tim su brodom otputovali do Santorinija u Grčkoj. Anna je pokazala kako izgleda Santorini kada ga se gleda s mora. Naime, na vrhu visoke planine nalaze se apartmani i hoteli u kojima turisti odsjedaju. 

"Ja sam mislila da su kuće uzduž cijele planine, a ne samo na vrhu. To je baš zanimljivo", rekla je iznenađena Anna.

@anna..paull

Cruise Ship tour 😗

♬ original sound - Anna Paul

Moderne sobe, tobogan, autići...

U drugom videu pokazala je kako izgleda njezin smještaj na brodu. Ima vlastitu kupaonicu s tušem, a u sobi se nalaze bračni krevet, ormari i televizor. Otkrila je i da oko cijelog broda postoji staza kako bi gosti ujutro mogli prošetati ili trčati. 

Od dodatnih sadržaja postoje autići kao u lunaparku, tobogan, bazen i brojne druge zabavne aktivnosti. "Nikad nisam bila na krstarenju pa nisam znala što očekivati. Imaju sve. Ovo nikad nisam vidjela na brodu", rekla je.

@anna..paull

This cruise is INSANE

♬ original sound - Anna Paul

U još jednom videu je pokazala kako izgleda noćni život na brodu. 

@anna..paull

Idc what anyone says… I love people from America 😭

♬ original sound - Anna Paul
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.