VIDEO O ovoj kandidatkinji za Miss priča cijeli svijet, shvatit ćete zašto kad vidite donji dio fotke

Foto: Instagram

JUSTINE CLARKE postala je prva Australka u kolicima koja se natjecala za titulu Miss Australije. Ova 26-godišnjakinja na natjecanje se prijavila u Adelaideu, a kako piše Daily Mail, zbog deformiteta nogu ne može hodati, Odlučila se prijaviti zahvaljujući programu natjecanja pod nazivom "Beauty With A Purpose", kojom se želi pomoći "najranjivijima u društvu".

"Želim da modna pista postane fer mjesto za sve. Kolica me ne definiraju niti ograničavaju. I dalje mogu biti snažna, ženstvena i lijepa", rekla je Justine nakon izbora.

Otkrila je da je u kolicima posljednje dvije godine, no nije željela otkriti razloge.

"Ne želim ulaziti u to što se dogodilo, želim biti uzor koji će osnažiti mlade žene. Velika je stvar da se može natjecati netko u kolicima, nadam se da će ovo poslati poruku da nije važna rasa, veličina ni invaliditet, bilo što što vas čini drugačijima, jer ste prelijepi", dodala je u razgovoru za Advertiser.

Iako nije prošla u sljedeći krug, njeno sudjelovanje izazvalo je pozornost diljem svijeta. Justine je otkrila da planira nastaviti raditi za Variety, humanitarnu organizaciju koja pomaže djeci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.