Slavni komičar ismijao Ninu Kraljić i Eurosong: "Ništa ne nabrijava kao pjesma o etničkom čišćenju"

Screenshot: YouTube

AMERIČKI komičar Stephen Colbert u svojoj je emisiji "The Late Show" odlučio "pojasniti" Amerikancima što je to uopće Eurosong, tko se tu uopće natječe i zašto. Ovogodišnji Eurosong bio je prvi u povijesti koji se prikazivao u SAD-u i očito je odmah dao materijal duhovitom Stephenu da brutalno ismije izvođače, koncept natjecanja i pjesme koje smo imali prilike čuti.
 
"Ove godine smo imali priliku pogledati zadivljujuće nastupe Europljana", rekao je Colbert i prikazao montažu "zadivljujućih" nastupa u kojemu je ismijao i nastup naše Nine Kraljić, ruskog predstavnika, Moldavke kojoj se na sceni priključio astronaut i golog Bjelorusa Ivana.
 
Stephen Colbert nije poštedio ni pobjednicu Jamalu. "Imamo novi ljetni hit! Ništa ne nabrijava kao pjesma o etničkom čišćenju", rekao je voditelj i dodao kako je Jamala ove godine pobijedila samo zato što nije bilo američkog predstavnika.
 
"Zašto se Amerika ne može natjecati? Mi smo najeuropskija zemlja na svijetu; jedemo više pizze nego talijani, izumili smo frappuccino i na korak smo da za predsjednika izaberemo Benita Mussolinija", rekao je Colbert aludirajući na Donalda Trumpa.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.