Video - Nevena Rendeli: Više puta nekako nađem neki svoj nudistički kutak u Lijepoj našoj

NEVENA RENDELI ovih je dana umjesto zbog tenisa stigla u Umag zbog turizma, gastronomije, enologije i promocije svoje nove knjige. U sklopu zabavnog dijela programa umaškog ATP-a promovirala je svoju knjigu "Vodič jedne plavuše - Putujte s Nevenom Rendeli kroz Hrvatsku". Kaže kako tenis baš i ne prati, iako ga je kao mala i sama trenirala, ali ipak zna da je trenutni broj jedan na ATP ljestvici Novak Đoković. Kao mlađa je, kaže, jako puno pratila košarku te se budila zbog praćenja NBA utakmica. U to je vrijeme bila jako zaljubljena u košarkašku zvijezdu Pennyja Hardawaya. O tome tko je najzgodniji tenisač kaže: "Pa nekako su svi oni zgođušni, preplanuli, u bijelim majicama". Izdvojila je ipak Rafaela Nadala.

Nevenu smo pitali i koja joj je najdraža destinacija na Jadranu, ali nije se mogla odlučiti. Kaže kako svaka destinacija u Hrvatskoj ima svoj čar u određeno vrijeme - u Istru dolazi u rano proljeće, na Mali Lošinj i Krk početkom ljeta, južnodalmatinske otoke obilazi u srpnju i kolovozu, Slavoniju i Baranju u rujnu kad započne berba grožđa, a Gorski kotar i Lika joj su joj najdraži zimi, kad je sve bijelo od snijega. Svoj ovogodišnji odmor započela je upravo ovdje u Umagu, a zatim će do Pirovca, Hvara i Kornata, za koje kaže: "Treba mi malo pustog otoka nakon svih tih događanja". Bila je ovog ljeta i na Zrću, na nastupu Fatboy Slima. "Zrće nije moj tip provoda, imam osjećaj da sam malo prestara za to, ali sam se dobro provela", kaže Nevena.

Umjesto inozemnih, ljeti preferira destinacije u Hrvatskoj: "Nema mi do Jadranskog mora i naših plaža, nema mi bolje zabave nigdje drugdje". U rujnu i listopadu planira put u New York. Za inozemne destinacije kaže da ih se isplati posjetiti kad je kod nas kiša i snijeg pa tako ona možda ove godine otputuje i u jugoistočnu Aziju. Što se privatnosti na odmoru tiče, kaže kako se u Hrvatskoj ipak može još uvijek dobro sakriti od znatiželjnih pogleda i fotografa. Više je puta tako okušala i čari nudizma: "Ne možda na plaži, koliko nekako nađem svoj neki nudistički kutak u Lijepoj našoj".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.