VIDEO Najomraženije bogataško derište plaća ljudima da pucaju u sićušnog psa - a neki i pristaju

Screenshot: YouTube

RAZMAŽENI sin ruskog milijardera Gregoryja Neklyudova, Gregory Goldsheid ili pravim imenom Grisha Mamurin, ne prestaje puniti novinske stupce sve skandaloznijim potezima.

"Najomraženije rusko bogataško derište", kako mu tepaju na društvenim mrežama već mjesecima ponižava svoje sunarodnjake nudeći im novac za bizarne ili ponižavajuće radnje, poput ispijanja vlastitog urina, "kupnje" tuđih djevojaka za seks, ili plaćanja djevojkama da se do gola skinu na hladnoći, a sada je uspio otići i korak dalje.

U šetnju je poveo svog psa, a slučajnim prolaznicima je tada ponudio novac da ga na licu mjesta ubiju hicem iz pištolja - uz objašnjenje da je pas pripadao djevojci koja ga je napustila. Neočekivano, dio onih kojima je ponudio novac i pristaju te doista povlače obarač - no srećom, oružje nije napunjeno.

Video je dosad pogledalo više od milijun i pol ljudi, a mnogi među njima ističu da je zabrinjavajuće što su ljudi baš sve spremni učiniti za novac.

Grisha je zbog svog ponašanja i među svojim sugrađanima na lošem glasu, a i pojedini političari su ga prozvali "emocionalnim invalidom", no zasad ga nitko nije spriječio u bizarnim podvalama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.