VIDEO Najgori prankster na svijetu pokušao poljubiti Kim Kardashian u slavnu guzu

Foto: Guliver/Cover Images

WANNABE pranskter Vitalii Sediuk i po četvrti put se pošteno izblamirao pred mnoštvom kamera i papaprazza, kada je na crvenom tepihu Paris Fashion Weeka pokušao poljubiti slavnu stražnjicu Kim Kardashian.

To mu nije pošlo za rukom budući da su ga u trenu na pod srušili momci iz osiguranja reality zvijezde, a mediji su ga već prozvali najgorim pranksterom na svijetu.

Niti tjedan dana ranije Ukrajinac je pokušao na prepad uhvatiti i jednu od najpoznatijih svjetskih manekenki, Gigi Hadid, kojoj je nakon revije na Milanskom tjednu mode prišao s leđa i podignuo je u zrak. Ljepotica ga je zauzvrat izudarala i pošteno osramotila pred kamerama, a Vitalii se kasnije branio da je sve bio "protest" kojim je htio ukazati na "činjenicu da su prave modele na pistama zamijenile starlete".

Slično je napravio i s Kim, objasnivši na Instagramu da je i njegov pokušaj ljubljenja slavne guze bio "protest protiv umjetnih stražnjica".

Vitalii Sediuk je poznat i po "napadu" na Brada Pitta prije dvije godine, kada je slavnom glumcu pokušao gurnuti glavu u međunožje. Brad se obranio, a osim što je dobio po glavi, Sediuk je završio i u zatvoru na dva dana. Sudac mu je na kraju odredio uvjetnu kaznu u trajanju od tri godine, godinu dana obaveznog psihijatrijskog liječenja i zabranu približavanja Bradu Pittu.

Iste godine na meti mu se po prvi put našla i Kim, a okršaj s njenim tjelohraniteljima izgledao je vrlo dramatično.

Unatoč svemu, na Instagramu ga ipak prati više od 15 tisuća fanova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.