VIDEO Mladenka jecala kad je vidjela što joj se nalazi u svadbenoj torti

Screenshot: Youtube

DVADESETŠESTOGODIŠNJA mladenka s Filipina Shine Tamayo zaplakala je kad je shvatila da je njena svadbena torta napravljena od stiropora. Pozvala je policiju, koja je uhitila organizatoricu vjenčanja koja joj je podvalila nejestivu tortu.

Shine i njen 23 godine stariji muž Jhon Chen platili su oko 2000 eura organizatorici vjenčanja Krissi Cananei koja je trebala osigurati hranu i dekoracije u hotelu u filipinskom gradu Pasigu, piše Daily Mail.

Čim su svatovi došli na zabavu, ustanovljeno je ne samo da nema dovoljno hrane za sve nego i da je torta napravljena od stiropora. Gosti su na kraju hranu kupovali u restoranu preko puta hotela.

Mladenka je, nakon što je vidjela od čega je torta, plakala s glavom na rukama.

"Žena kojoj smo platili da se brine o svemu uništila mi je vjenčanje. Stalno je tražila novac i dali smo joj ga, a ona je tražila još. Sve sam joj dala jer sam htjela savršeno vjenčanje", rekla je Shine.

Dodala je da ne želi ispriku, nego želi da organizatorica ide u zatvor. Želja joj ipak nije ispunjena jer ju je policija nakon uhićenja i ispitivanja pustila na slobodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.