Video - Mila Horvat o mladim zgodnim tenisačima: Teta Mila je ipak starija pa onda ne gleda

ZA NAMA je 22. ATP u Umagu. Tijekom 10 dana se uživalo u tenisu, glazbi, gastronomiji i ostalim popratnim sadržajima, a novi susret je zakazan za srpanj iduće godine. Na turniru se i ove godine u ulozi najavljivačice mečeva našla voditeljica Mila Horvat, koja je po završetku nedjeljnog finalnog meča između Alexandra Dolgopolova i Marina Čilića za Index sažela svoje dojmove, kazala koji joj se meč najviše svidio, ali je kroz smijeh odbila i kazati tko joj je najzgodniji među tenisačima: "E, nećemo o tome. Ne pratim fizički izgled ljudi općenito, ali to su ionako ove mlađe generacije, teta Mila je ipak evo starija pa onda ne gleda".

Što se teniskih uspjeha sudionika turnira tiče, kaže kako su joj hrvatski predstavnici uvijek na prvom mjestu pa joj je tako izuzetno drago i što se nakon dugo vremena u finalu našao jedan Hrvat. Žao joj je što je Čiliću pobjeda u finalu izmakla, ali se nada da će se tradicija ulaska Hrvata u finale ovog turnira nastaviti dogodine.

Mila otkriva kako zbog posla nije stigla uživati u čarima umaškog noćnog života te kako ne stigne ni isplanirati neki pravi godišnji odmor. Idealno joj je kad se dobro naspava i odmori: "Mir, sunce, more, plaža i to je to. Ne tražim ništa više". Što se tiče vječnog pitanja - odmor na Jadranu ili neka inozemna destinacija, Mila Horvat kaže kako je naše more neusporedivo, ali osobno voli pobjeći van Hrvatske jer je nitko ne zna pa ima mir. Od inozemnih destinacija joj je tako broj jedan Španjolska. O toplesu i nudizmu kaže: "Nisam do sad to prakticirala. Najvažnije mi je da dođem na plažu, da se odmorim, da plivam. Fizička aktivnost prije svega".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.