VIDEO Michael Jordan na Hvaru konačno sišao s jahte, pogledajte kakav je kaos izazvao

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

KOŠARKAŠ Michael Jordan trenutno boravi u Hrvatskoj te po Dalmaciji kruži jahtom. 

On i supruga Yvette Prieto rijetko silaze s luksuzne jahte, stoga je posebno oduševljenje izazvalo kad su to napokon učinili na Hvaru. 

Prilikom posjeta jednom poznatom hvarskom restoranu okružili su ih brojni obožavatelji te je nastala poprilična gužva.

Jordan nije izigravao veliku zvijezdu te se strpljivo fotografirao s ljudima, a nekima je dopustio i da ga zagrle.

Spremno je za fotku pozirao i s osobljem restorana, odjeven u jednostavnu crnu majicu s brojem 23 i kratke hlače, a na glavi je nosio šiltericu. 

U restoranu je opušteno sjedio na kamenoj ogradi i nije mu smetalo što su se ispred okupili ljudi koji su ga gledali i fotkali.

Jordan u Hrvatskoj boravi od nedjelje, kad je u poslijepodnevnim satima privatnim avionom sletio u Split, gdje su ga u Zračnoj luci Resnik dočekala tri kombija i tjelohranitelji. 

Jordan se u Splitu ukrcao na jahtu O'Pari čiji tjedni najam košta milijun eura. Kako jahta izgleda iznutra, možete pogledati ovdje.

 

Već na aerodromu se oko njega okupio veliki broj znatiželjnika, a gdje god usidri svoju jahtu, prolaznici u gomilama zastajkuju i vire unutra. 

NBA zvijezdi to, čini se, nimalo ne smeta jer je u Splitu mahao turistima koji su mu pljeskali s obale. Također, iako ga fotografi prate u stopu, on i supruga se ne pokušavaju sakriti te se ponašaju kao da oko njih nema nikoga.

U Šibeniku su ih snimili kako se ljube tijekom zajedničkog doručka, a na Hvaru su snimali selfieje

Lijepa Yvette izazvala je puno pozornosti kad je s prijateljima obišla Nacionalni park Krku u kratkim hlačama i gornjem dijelu badića, a suprug joj se tom prilikom nije pridružio, već ju je čekao na jahti u Skradinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.