Video - Mark ostao bez finala HTZ-a, tješila ga Marcela: Naša ljubav će trajati i poslije showa

MARK MARKU je finale HTZ-a za dlaku propustio. Kaže da je tužan što je cijela priča gotova, no i da se dobro osjeća. Kao pobjednicu vidi Marcelu, s kojom je cijelo vrijeme najbliži, te su nam njih dvoje otkrili kako će njihova ljubav trajati i poslije finala te da će ostati dobri. Marcela svog prijatelja potpuno podržava. "Znam da će uspjeti i ja sam mu podrška", rekla nam je. "Znao sam da ću ostati s njom, a ona zna da ja želim da ona pobjedi", kaže Mark.

Mark je ipak bio vidno potresen ispadanjem, no otkrio je kako ide dalje. Svoju violinu u kući nije zapustio, a sada mu je najveća briga kako će se priviknuti na "normalan" život izvan HTZ-a. Pitali smo ga bi li, ako mu sve ostalo pođe po zlu, ikada pristao na to da svira narodnjake, ali i na sam spomen takve mogućnosti Mark se uvrijedio te kaže kako ga najviše zanima pop.

"Rock mi je u srcu, a volio bih pjevati s Baretom"

Goran Kos bio je potpuno šokiran prolaskom u finale. Kaže da mu je to velika stvar koju nije očekivao. Što se glazbe tiče, voli razne pravce, ali rock mu je ipak najdraži. "Htio bih jednom zapjevati s Baretom, on mi ima tako dobre tekstove", kaže Goran. Marcela mu je velika konkurencija, kao što i sam kaže, odlično pjeva i sjajna je osoba, no te večeri nije razmišljao o samom finalu jer je bio pod dojmom prolaska. Tko će biti sljedeća nova HTZ zvijezda, Marcela ili on, saznat ćemo sljedećeg petka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.