Video koji će vas šokirati: Kako se muškarci ponašaju kad usred dana sretnu pijanu djevojku

Screenshot: YouTube

KAKO bi muškarci reagirali da usred bijelog dana u središtu grada ugledaju atraktivnu pijanu djevojku? Bi li joj pomogli ili bi imali skrivene namjere? Rezultat eksperimenta koji su provele organizacije Centro Europeo Neurosalus i Doctortesta mogao bi vas šokirati.

Te se dvije organizacije bave podizanjem svijesti o opasnostima alkohola i lakih droga te rade na rehabilitaciji ovisnika. Na početku snimke novinar je pojasnio da je riječ o eksperimentu te da će glumica u njemu namjerno biti dobro raspoložena i otvorena prema muškarcima koji joj prilaze.

Niti jedan od muškaraca iz snimke nije ni pokušao pomoći "pijanoj" djevojci, posebice nakon što su čuli da se izgubila, da joj je prazna baterija na mobitelu i da ne zna broj niti jednog svog prijatelja. Većina njih ju je pozivala na piće ili joj nudilo da će kupiti još alkohola, a jedan ju je htio odvući u svoj hotel. Najradikalniji je bio muškarac koji nije ni pokušao skriti svoje namjere pa je počeo odmah ljubiti djevojku, kojoj je morao pomoći član snimateljske ekipe, no napaljeni muškarac nije želio samo tako odustati.

Na kraju snimke novinar je pojasnio da im namjera nije bila pokazati muškarce u lošem svjetlu, no nisu uspjeli snimiti niti jednog muškarca koji je djevojci prišao spreman uistinu joj pomoći. Tvrdi da su iz finalne snimke izbačeni oni koji su se najgore ponašali, a na kraju je postavio pitanje - što da smo ovaj eksperiment snimali u petak ili subotu navečer? 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.