Video - Izbor za Miss Universe: Umjesto u pobjednicu svi buljili u djevojku Slavena Bilića

HRVATSKA je dobila još jednu missicu, Sarah Ćosić koja je večeras u Opatiji proglašena Miss Universe 2009. godine. Očekivano, sva u suzama nakon proglašenja, krunu je primila od prošlogodišnje pobjednice Snježane Lončarević.

"Nisam svjesna ničega, sigurno ću nešto pametnije reći za par dana kad dođem k sebi", rekla je Miss Universe koja je prva Indexu dala izjavu te napomenula kako je oduvijek gledala izbore ljepote, divila im se, sanjala kako bi bilo divno da i ona postane još jedna u nizu missica, te kako je to spektakl kojega želi biti dio.

Svi čekaju dio s pitanjima

Vladimir Kraljević, vlasnik licencije Miss Universe, kaže kako je zadovoljan izborom, "iako ne bi baš rekao kako je Sarah bila njegova favoritkinja, ali jedna od njih sigurno".

Kako su ovakvi izbori već izlizana forma kad se djevojke šeću malo u haljinama, malo u badićima, a zajedljiva publika samo čeka na dio s pitanjima. Koja će ispasti glupa? Hoće li opet biti za mir u svijetu? A za dupine? Pobjednicu su pitali koga bi u životu voljela imati - vozača, kuhara, spremačicu ili masera, a Sarah je odgovorila: "Masera, jer voziti, kuhati i spremati znam". Makar pet finalistica nije šokiralo ni jednim odgovorom, mnogi su primijetili Tamaru Neferanović koja je na pitanje je li teže muškarcima ili ženama odgovorila sljedeće: "Mislim da muškarcima, ali smo mi žene tu da im to malo pobrkamo".

Djevojka Slavena Bilića mamila sve poglede

Nakon izbora koji srećom nije trajao predugo svi su se uputili u hotel Imperijal. Tamo se pojavila i Ivana Đeldum, djevojka Slavena Bilića. U crnoj odjeći od glave do pete, samo sa žarko crvenim ružem, mamila je poglede što onih koji su voajerski promatrali Bilićevu djevojku, što onih koji nemaju pojma tko je "ali im je seksi komad".

Za izjavu nije bila raspoložena, iako smo je samo pitali kako komentira frišku missicu. Odmah je okrenula glavu i pravila se nagluha. Bez obzira što nas je otkantala, mi smo samo za vas ukrali malo njezine ljepote koju vam donosimo u videu. Ivana Đeldum i Slaven Bilić navodno su se upoznali još prije dvije godine kad je Slaven još uvijek bio u braku s Adrijanom. Sudbonosnom susretu kumovao je Robert Prosinečki za vrijeme ljetovanja u Malinskoj.

Super seksi Crna Mamba

U velikoj dvorani hotela Imperijal, mjestu preplavljenom mirisom ribe koja je vrištala iz limenih lonaca bogatog cateringa, svojim trudničkim trbuščićem hvalila se Morena Stainko, takozvana Crna Mamba, riječka manekenka čiju je neobičnu ljepotu prvi primijetio Index, nakon čega je njezina popularnost buknula i u rodnoj Rijeci. "Trudna sam, u meni raste mali bambinjo", rekla nam je ljepotica kojoj se trudnički trbuh još uvijek ne primjećuje jer je u prvim mjesecima trudnoće.

Prva pratilja Miss Universe je Katarina Banić, druga pratilja je Tamara Neferanović. Miss stila proglašena je Lina Miletić, najfotogeničnijom djevojkom prozvali su Jelenu Božić, a djevojkama kandidatkinjama najdraža je Ivana Kršić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.