Video: Farmerica Ivana ljubuje s Novicom, Zvonimirom, Dinom ili Marijem?

IAKO se pravi kako ga nimalo ne interesira, Dino Bubičić neprestano ispituje Marija Mlinarića o Ivani Paris i njezinim bivšim i sadašnjim dečkima. Naime, iako je Ivana prije ulaska na farmu bila u svojevrsnoj vezi, s novinarom Auto Blica Zvonimirom Jurčićem, čini se kako je i to višemjesečno druženje puklo zbog drugog muškarca. Prema riječima Marija, Zvonimir se pojavio ispred hotela dok su farmeri bili u izolaciji te je između njega i Ivane izbila svađa.

"Bio je lud i ljut. I znaš što još? Njih dvojica se jako dobro znaju"

"Prvo je bila s N.P., onda su raskrstili. Zatim je bila s ovim drugim i onda je njega prevarila s N.P. On je to saznao i popizdio", objašnjavao je Mario Dini koji ga je upitao je li ovaj "drugi" poznat. "Nije, njega si vidio kad smo išli ispred hotela. Onaj s Mustangom što je odjurio. Bio je lud i ljut. I znaš što još? Njih dvojica se jako dobro znaju", otkrio je Mlinarić na što je Bubičić iskomentirao kako mu je to sve skupa odvratno.

Ako je vjerovati brbljavom farmeru čini se kako Ivana zaista ima burnu prošlost barem što se ljubavnog života tiče. S obzirom da su njezine prijateljice također nedavno razvezale jezike i otkrile niz Ivaninih ljubavnika iz "zlatne mladeži", ostaje nam samo naslutiti kako je misteriozni N.P. zapravo Novica Petrač koji je Ivanu nakon višemjesečnog druženja navodno obavijestio da ima djevojku, sadašnju zaručnicu Iris Bajlo.

Da ta cijela priča na relaciji Paris-Jurčić-Petrač drži vodu priznala je jednom prilikom i sama glavna akterica. "Meni se nešto dogodilo u skroz ne prisebnom stanju. Što je najgore to se dogodilo s osobom s kojom sam ja bila prije njega, tako da se ništa slučajno nije dogodilo. Kada smo on i ja krenuli svatko od nas je imalo jednu osobu sa strane", ispričala je Ivana nedavno u razgovoru s Marijom Štrajh i Marinom Perazić. 

"Odi navečer pogledaj u konjušnicu. Kamera uopće ne može pogledati tamo gdje su oni. Onda bi bilo odlično da svatko spava na svojoj deki, poplunu... je li tako, a oni spavaju na istome"

Osim spomenutih muškaraca Ivana je također bila u vezi s Josipom Šelendićem i Ivanom Todorićem, ali prema riječima Ante Gotovca čini se kako bivša misica nešto petlja s Marijem Mlinarićem. Podsjetimo, Ante je otkrio Sonji i Petri kako Mario i Ivana zajedno spavaju kada preko noći stražare konje. "Odi navečer pogledaj u konjušnicu. Kamera uopće ne može pogledati tamo di oni jesu. Onda bi bilo odlično da svatko spava na svojoj deki, poplun... je li tako, a oni spavaju na istome. Zašto ti ne ideš leći pored njega ili Simona, pored njega na istom popunu", otkrio je Gotovac te tako dao naslutiti kako je osim Ivane i Dine na farmi bilo seksa između Ivane i Marija.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.