VIDEO Evo kako napraviti Mermaid Toast, najpopularniji doručak na Instagramu

Foto: Instagram/avokween

INSTAGRAM je postao izvor modnih lifestyle trendova, među kojima su čak i oni u hrani.

Iako nam se čini da se ne može izmisliti ništa novo kad je riječ o obrocima koje jedemo, kreativci s te društvene mreže uspijevaju smisliti obroke za tisuće lajkova.

Jedan od njih je Mermaid Toast, običan komad kruha, ali s namazom po kojem se prelijevaju morske boje. Postoji i Unicorn Toast na kojem se prelijevaju dugine boje.

"Otkako sam shvatila da dodavanje soka od cikle može stvoriti najljepše nijanse ružičaste, navukla sam se na to. Moj cilj je zdravu hranu pretvoriti u zabavnu hranu, tako što ću joj dodati malo boje", rekla je za Vogue Adeline Waugh, koja stoji iza profila vibrantandpure.

Ako i vi želite zabavan obrok, uzmite krem sir i pustite mašti na volju. Za modro-zelenu boju dodajte prah spiruline (slatkovodna alga koja se koristi kao dodatak prehrani za mršavljenje, jačanje imuniteta, reguliranje krvnog tlaka i kolesterola), za ružičasto-ljubičastu možete koristi sok cikle i borovnice. Malo ih promiješajte i razmažite po tostu, dodajte jestive ukrase poput mrvica za torte, voće i povrće za još ljepši vizualni doživljaj i to je to.

I naravno, opalite fotku za Instagram. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.