VIDEO Dječak u gužvi izgubio tatu, cijeli trg vikao i pjevao: "Eduardo, dođi po sina"

Screenshot: Twitter

SNIMKA nastala prije nekoliko dana na proslavi Dana djece u Argentini postala je hit na društvenim mrežama.

Između ostalih, na tamošnjim ulicama slavili su i jedan tata Eduardo i njegov sin Juan Cruz. No tijekom šetnje ulicama Buenos Airesa tata i sin su se razdvojili. 

Kasnije je okupljeno mnoštvo u jednom trenutku shvatilo da je Juan Cruz sam i da traži svog tatu pa su mu pomogli u potrazi. Jedan gospodin dječaka je stavio na ramena i hodao s njim. S okupljenima je počeo dozivati dječakovog tatu, a onda im se pridružio i bend koji je svirao na trgu.

"Eduardo, dođi i pronađi Juana Cruza", pjevali su članovi benda dok je dječak plakao. Potom je počela pjevati i publika ne bi li dječakov otac to čuo. Eduardo je, nakon što je čuo pjesmu i uzvike, shvatio kamo treba doći. Dječak mu je po dolasku skočio u naručje i nije skidao osmijeh s lica.

Video postao viralan

Video malenog dječaka i njegovog oca ubrzo se proširio društvenim mrežama.

"Obožavam ovo", "Pustila sam suzu", "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude", "Predivno", "Ovo je jako lijepo", samo su neki od komentara na Twitteru.

Osim brojnih komentara, igračice Club Atlético Platensea iz Buenos Airesa snimile su video u kojem slave svoj jedini gol protiv Rosario Centrala oponašajući dječaka na leđima muškarca, uz pjevanje improvizirane pjesme benda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.