Veterinarska ambulanta u Zagrebu: Gospođa je rekla da napravimo nešto s kokicom...

Foto: Facebook

JEDNA veterinarska ambulanta u Zagrebu privukla je pozornost objavom na društvenim mrežama te izazvala brojne reakcije.

"Gospođa je rekla da napravimo nešto s kokicom. Evo ovo je najbolje što smo znali", napisali su uz fotografiju pečene piletine.

Prije toga objavili su i fotografiju svoje pacijentice koke.

"Danas nas je posjetila kokica,njen problem je šepanje. Vlasnica je htjela Rtg snimak kukova. Mislio sam, treba joj dati sedativa, no vlasnica me ubijedila da pokušamo odraditi Rtg bez ičega jer je njena kokica poslušna. I probali smo. I bila je poslušna i mirna. Bolja nego psi i mačke. I sada mi nije jasno zašto se kaže GLUPA KOKOŠ!!!", našalili su se ranije.

Njihova objava mnoge je nasmijala, no neke i razljutila. Uglavnom vegetarijance i vegane.

"I ako niste vegani/vegeterijanci jedno ste trebali imati na umu VI STE DOKTORI ZA ŽIVOTINJE! Ovakve objave samo govore da vas z.... za vaše pacijente već da iste koristite samo kao novčanice. Fuj! Pocepati diplomu je najmanje što možete da učinite. Upamtite da je nekom koka ljubimac kao i prase, ovca, tele", "Ovo je toliko odvratno da nemam riječi. I to od jedne veterinarske ambulante", "Ponekad treba i znati što treba ostati interna fora, a što treba objaviti na službenoj stranici veterinarske ambulante / tvrtke. Osoba koja vodi ovu stranicu to očito ne zna. Nimalo profesionalno", ljutili su se neki.

"Nas ste nasmijali do suza, iako dvonožnjaci ne jedu meso. Znamo koliko srce imate, hvala vam na svemu što ste učinili za Buffy, ona će vas malo više voljeti ako podijelite ručak s njom. Ne obazirite se na uvrede, da se svi oni zajedno skupe, ne bi kroz 10 života napravili za životinje ono što ste vi", "Dajem vam punu podršku zbog odličnog smisla za humor. Jel možete napraviti nešto s prasetom cca 15kg?" podržali su ih njihovi klijenti.

Nakon brojnih reakcija oglasili su se još jednom. "A sada vrhunac, tražili ste gledajte, najveći ljubimac u našoj ambulanti, jedva smo ga obuzdali, dobio žgaravicu, no nismo sigurni je li uzrokovana od silnih hejterskih komentara ili nečeg drugog. Kokoši više nema. Otišla je živa i zdrava doma, kunić ide doma uskoro i nemamo se više s kim šaliti. Ostajem samo ja, pa zavrtimo jednu rundu šale i na moj račun", zaključili su temu.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.