Veliki intervju s Mijom Negovetić nakon osvajanja Amerike: Bilo je super, ali neću se umisliti

Screenshot: YouTube

FANTASTIČNA Mia Negovetić u nedjelju navečer osvojila je srca Amerike sjajnim nastupom u showu Little Big shots. Produkcija je odabrala pjesmu Listen, kojom je Mia već ranije sakupila preko milijun pregleda na YouTubeu, a reakcije Amerikanaca su fantastične.

Uoči objave videa njenog nastupa razgovarali smo s 13-godišnjom djevojčicom moćnog glasa i njenim roditeljima o dojmovima iz SAD-a, ali i planovima za budućnost.

Očito je Mia već putem YouTubea impresionirala odgovorne u Little Big Shotsu. Kakve su bile vaše reakcije kada su vam poslali mail?

Poziv nas je iznenadio jer ga zaista nismo očekivali, ali nakon što je "stigao", najprije smo supruga i ja prodiskutirali o njemu, pokušali sagledati što više aspekata takvog poziva i onda smo ga prezentirali Miji. Jasno, bila je jako sretna i ponosna, kao i mi.

Mia, je li ti to bio šok? Jesi li se uopće nadala nekom sličnom pozivu?

Nisam se nadala pozivu i jako sam bila uzbuđena od same pomisli da ću letjeti avionom tako daleko i onda još i nastupiti u show-u u Americi.

 

Prepare for greatness! Little Big Shots is all-new tomorrow!

Posted by Little Big Shots on Saturday, 19 March 2016


Kako su tekle pripreme i dogovori s produkcijom od prvog kontakta do odlaska u SAD?

Razmijenili smo jako puno mailova sa različitim službama vezanim uz show, dogovarali se sa Mijinom školom, razgovarali s "produkcijom" putem Skype-a... Dogovarali su se detalji od termina i načina dolaska, organiziranja Mijinog vremena za vrijeme boravka u SAD-u, razgovaralo se o pjesmi koju će pjevati i tonalitetu za nastup.

Mia, kakvi su ti dojmovi o Americi? Koliko se razlikuje od onoga što si možda očekivala i što si gledala na televiziji?

Nisam točno znala što očekivati tako da mi je sve bilo zanimljivo. Uz sam nastup i studio u Hollywoodu, dojmio me se Universal park gdje su postavljene scene iz raznih filmova, a ujedno je to i zabavni park sa jako puno zanimljivih atrakcija. Nešto kao Disneyland. Dojmili su me se i neboderi od sto katova koji se nalaze u centru Los Angelesa.

Kako je prošao sam nastup? Čuli smo da su ti pripremili poseban mikrofon i da je Steve Harvey jako duhovit.

Nastup je prošao jako dobro. Da, pjevala sam Listen, a pripremili su mi mikrofon iz filma Dreamgirls u kojem Beyonce izvodi tu pjesmu. Steve Harvey je jako zabavan i duhovit tako da mi je stvarno bilo lijepo i zanimljivo s njim razgovarati.

 

This 13-year-old's INCREDIBLE voice will give you chills! Watch out, Beyoncé!

Posted by Little Big Shots on Sunday, 20 March 2016

Kakve su bile reakcije publike? Možeš li ih usporediti s reakcijama u Hrvatskoj, sada već imaš dosta nastupa iza sebe?

Reakcije su bile iznad svih mojih očekivanja tako da je sve skupa ispalo super. Možda je tamo publika malo bučnija tijekom samog nastupa.

Kakvi su bili ostali klinci sa snimanja? Tko te najviše impresionirao?

Oni koje sam vidjela bili su odlični. S obzirom da treniram gimnastiku, impresionirao me Miles Debose koji je  izvodio jako teške gimnastičke elemente.

Tata Negovetić, vi ste pratili Miju na putu. Kakvi su vaši dojmovi?

Dojmovi su poprilično pozitivni, generalno gledajući. Otprilike ono što sam i očekivao, budući da nisam do sada nikad bio u Los Angelesu. Uz sam Mijin nastup na showu i angažmanu oko toga, ostalo sam doživio kao jedan "neplanirani" odmor na kojem sam nastojao da i Mia i ja maksimalno uživamo. Mislim da smo uspjeli u tome.

 

Šetnja po Beverly Hillsu ☺

Posted by Mia Negovetić on Thursday, 3 March 2016

Mia, je li ti bilo teško čuvati tajnu sve to vrijeme? Spremaš li nam još kakvo novo iznenađenje?

Ma nije bilo toliko teško jer sam imala druge obaveze, nastupe i ostalo tako da nisam puno razmišljala o tome. Sad se spremam za nastup na FEN-u u Opatiji gdje sudjelujem u predstavi sa Petrom Radin i jako se veselim tome.

Kakvi su planovi za budućnost, kada i gdje ćemo moći opet slušati Miju?

Planovi za blisku budućnost odnosno za kraj ožujka i početak travnja su da se Mia pripremi za nastup na FEN-u 2016. gdje će u suradnji s Petrom Radin glumiti, pjevati, a nešto malo i svirati. Radi se o jednom lijepom i zanimljivom projektu. Što se tiče pjevačkih nastupa zasad je još sve u fazi dogovora tako da se ništa konkretno još ne zna.

 

Mia i tata Igor koji je bio njena pratnja na putovanju u Los Angelesu :)Predivni <3

Posted by Mia Negovetić - Prva hrvatska zvjezdica on Sunday, 13 March 2016


Mia, kako tvoje društvo reagira na sve ovo, je li ih strah da se ne umisliš?

Nije me strah jer se sigurno neću umisliti zbog toga što sam bila na televiziji kao ni zbog ničeg drugog. Ne volim kad je netko umišljen, to nije dobra osobina po mom mišljenju.

Spominjao se i američki The Voice, hoće li se Mia doista prijaviti kada bude nešto starija? Koja je dobna granica?

Ma bilo je nekih razgovora ali ništa konkretno. Osobno mislim da Mia neće nastupiti u tom showu, a vrijeme će pokazati jesam li u krivu. Dobna granica je 15 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.