Vedrana Linardić o odlasku iz manekenstva: Sad su već godine tu, nakon ovoga želim biti učiteljica



MANEKENKA Vedrana Lindarić u četvrtak je u Zagrebu održala promociju proizvoda za njegu tijela, a u tome su je došle podržati i Sanja Doležal, Tihana Harapin Zalepugin, Lana Banely te Vesna Jelić dok je program vodila Ivana Mišerić. Tijekom same promocije Vedrana je opušteno ležala na stolu dok ju je kozmetičarka njegovala preparatima, a nakon toga je oduševljeno priznala kako joj je koža mekana i kako je uživala o tome. "Mislim da svaka žena voli kada se tretira i kada su oko nje kremice", komentirala je uvijek nasmijana Vedrana.

Stoga smo manekenku pitali koliko često privatno odlazi u kozmetičke salone i koje tretmane voli, a ona nam je otkrila: "U kozmetičke salone idem samo ono što moram. To je depilacija, tretman lica, tu i tamo koja masaža, ono nešto što moram". 

"Moja kozmetička torbica je dosta prazna, nema čak ni maskare u njoj"

Kako svaka cura ima nešto bez čega ne može izaći van ako toga nema u torbici, Vedrana je s nama podijelila što je njena "boljka". "Balzam za usnice je nešto bez čega neću izaći van, a da to nemam u torbici. Ali ja ni nemam puno kozmetike, moja kozmetička torbica je dosta prazna, nema čak ni maskare u njoj, više-manje koje sjenilo, nema čak ni rumenila. Šminka pokoja, sjajilo i to je to".




"Zaista se ne volim šminkati, ja sam sebi najzgodnija i najljepše se osjećam bez šminke"

Zanimalo nas je koliko vremena potroši na šminkanje i uređivanje, a ona je objasnila: "Zaista se ne volim šminkati, ja sam sebi najzgodnija i najljepše se osjećam bez šminke. Stavim puder i to je to. Ja kad se probudim sam spremna za izlazak".

Vitku brinetu smo morali pitati i kako održava liniju. "Liniju održavam vježbanjem, nije to da je održavam zato jer moram nego jednostavno volim to. Uživam i onako, bez sporta dva tjedna, to mi je, ono, osjećaj kada budem nervozna i kada mi to nedostaje", objašnjava.

"Nemam nikakav porok"

Na pitanje ima li kakav porok u životu bez kojeg ne može, Vedrana kaže: "Joj, nemam nikakav porok. Ja nisam sklona porocima i kad nešto kažem, točnije, odlučim da neću onda se toga i pridržavam. Jednostavno, ništa mi ne nedostaje i ničemu ne robujem tako da sam u tom smislu slobodna".

"Želja mi je da odem van raditi i da probam, da radim i zaradim"

Atraktivna 27-godišnjakinja je najavila i odlazak s modnih pista nakon što pokuša ostvariti inozemnu karijeru: "Sad su već godine tu i mlađe cure dolaze. Već sam se ja izguštala i već sam jako dugo u tome, sve samo napravila osim toga, te neke inozemne karijere, ali nisam toliko za to bila zagrižena tako da mi nije toliko žao, ali na kraju mi je ipak želja pa još i da otiđem van i da probam, da radim i zaradim".
 
"Želim biti učiteljica nakon što se prestanem baviti manekenstvom"

"Ja sam završila učiteljski fakultet tako da se definitivno vidim u tome. Sada, što će biti, ja se vidim, a hoću li to raditi i od kada, ne znam, ali to definitivno želim", odgovorila je manekenka na pitanje ima li kakav plan za poslije manekenske karijere.

Iako je ovih dana u nekoliko navrata snimljena s nogometašem Vedranom Ćorlukom, novinarima nije htjela komentirati njihov odnos rekavši kako ona voli komunicirati s medijima, ali samo ako je riječ o poslu, a svoj privatni  život više voli držati za sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.