Večeras je u Trakošćanu trebao biti ekskluzivni party, otkazan je u posljednji tren

Foto: Facebook

VEČERAS je u dvorcu Trakošćan trebao biti održan ekskluzivni techno party na kojemu je trebao nastupiti slavni DJ Marco Faraone. Međutim, od partyja nema ništa, a organizatori su to gostima javili tek jučer.

BSH Events, organizator spomenutog partyja, ispričao se gostima i na Facebooku objavio da lokalne vlasti nisu dobro komunicirale s odgovornima iz Trakošćana.

"Dragi gosti, nažalost, obavještavamo vas da sutrašnja manifestacija s Marcom Faraoneom u dvorcu Trakošćan u Hrvatskoj mora biti otkazana.

Lokalne vlasti i odgovorni ljudi dvorca Trakošćan nisu bili u mogućnosti dobro komunicirati zajedno, što je rezultiralo neuspjehom ispunjavanja ključnih uvjeta ugovora kako bi ovaj događaj bio moguć. Trakošćanske vlasti upućuju ogromnu ispriku svakom gostu i našim partnerima, sponzorima, videotimovima povodom ove neugodnosti.

BSH i TIME:CODE timovi su danas primili ovu vijest, ostavljajući nas u kratkom roku da osmislimo bilo koje drugo rješenje. Sve karte koje uključuju rezervacije autobusa i hotela bit će u potpunosti refundirane u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 31. listopada", napisali su, a partijanere je razbjesnilo otkazivanje u posljednji trenutak.

BSH je na svom Facebooku dugo najavljivao party u Trakošćanu, a posjetiteljima je bio omogućen i prijevoz.

"Za samo tjedan dana plešemo s Marcom Faraoneom u jednom od najočuvanijih europskih dvoraca koji datira iz 13. stoljeća - dvorcu Trakošćan", najavljivali su prošli tjedan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.