Napetost u Big Brotheru: Marina i Romano odgovorili na ponudu, Alen brutalno izvrijeđao Fabija

Foto: RTL

U PRETPOSLJEDNJOJ live emisiji bilo je mnogo uzbuđenja - Jurica je ispao tik prije finalnog tjedna, a potencijalni mladenci Marina i Romano odbili su ponudu za brak, dok je Alen izvrijeđao Fabija.

Glavna tema emisije - vjenčanja

Dva vjenčanja bila su glavna tema večerašnje emisije. Fabio i Ines već su prihvatili su ponudu Big Brothera od 250 tisuća kuna, a Marina i Romano to su odbili.

Prvi gosti bili su Fabijev otac i Inesina sestra. Fabijevom ocu je drago što mu se sin ženi, samo je bio malo iznenađen, a ni sestra od Ines nema ništa protiv. "Ja idem u idući Big Brother", najavio je Fabijev otac. Dodao je i da Fabio "oduvijek voli ženske i ženske vole njega" tako da ga ne čudi što je našao jednu u Big Brotheru, a sama Ines mu se sviđa za sina.

Inesina obitelj također nema ništa protiv braka, no sumnjaju da će taj brak biti valjan. "Brak će biti valjan", uporno ih uvjerava Marijana.

U studiju je i Kristina Vukas, bivša stanarka i buduća kuma Ines. "Ja sebično ne želim da ispadnu večeras", rekla je Kristina.

Nagrade za stanare

Ovaj tjedan stanari su izvršavali niz zadataka kako bi osvojili neke od nagrada koje im je pripremio Big Brother. Fabio i Rina su jedini koji su uspješno prošli tjedni zadatak i dobili šifre za nagrade.

Rina je osvojila izravan ulazak u finale. "Joj, sad ću tu morati ostati još do nedjelje", nije bila impresionirana Rina.
Fabio je osvojio imunitet tako da neće moći biti nominiran, ali ni izbačen večeras.

Jedan stanar napustio show

Gledatelji su glasanjem odlučili da Jurica napušta Kuću - Ines je spašena i vjenčanje se može održati. Jurica je osvojio čak 41 posto glasova. "Ines, nećeš čuti svadbena zvona jer Big Brother kuća nema zvonik. Spašena si", rekla je Marijana i spasila Ines.

"Nisu se zvijezde posložile", komentirao je Jurica svoj izlazak iz showa. Priznao je da mu je njegove pjesme navrh glave i nije ju htio pjevati Rini i tako poštivati zadatak.

"Čista psihijatrija", opisao je Jurica svoje dojmove u Kući.

Otrovna strelica koju je Jurica odabrao je ta da su Rina i Marina djeveruše na vjenčanju i da moraju u svemu ugađati Ines.

Big Brother je stanarima oduzeo 5 tisuća kuna zato što Ines nije izvršila svoj tajni zadatak kuhanja cijeli tjedan.

Javne nominacije

Ovaj tjedan nominacije su javne i svi stanari znaju tko je koga nominirao.
Rina je nominirala Fabija i Ines zbog djetinjastog ponašanja. Fabio je nominirao Romana zbog nedostatka odnosa s njim i Alena zbog "sklonosti priklanjanju".
Romano je nominirao Fabija i Ines jer nema povezanost s njima. Marina se također odlučila za njih.
Kocka je nominirao Ines i Alena, a Alen je nominirao Fabija, koji za njega ima odvratan i bahat karakter, i Ines s kojom nema ništa zajedničko.

Nakon Alenovog vrijeđanja Fabija među njima se povela napeta rasprava, a napetost između stanara je osjetna.

Ines je nominirala Kralja Romana i Alena.

Nominirani su Ines, Fabio, Alen i Romano.

Marina otkrila hoće li se udati za Romana

Marina je potvrdila da se ona i Romano neće vjenčati. Romano je pomalo razočaran, no ne protivi se njenoj odluci. Odrekla se i 50 tisuća kuna koje joj je Big Brother ponudio za odbijanje vjenčanja.

Zbog odavanja tajne Big Brothera, direktno je nominirana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.