Vanja Halilović trbuhom za kruhom ide preko granice: Od ljeta će se smiješiti s TV-a u BiH?

BIVŠE zaštitno lice RTL-ova magazina "Exkluziv", Vanja Halilović, mogla bi spakirati svoje stvari i trbuhom za kruhom krenuti put susjedne BIH. Naime, pojavile su se špekulacije da bi najpoznatija hrvatska preljubnica mogla potpisati ugovor s bosanskim OBN-om koji je želi angažirati kao voditeljicu. Vanja je za Index rekla kako su "pregovori u tijeku", a svoj angažman na OBN-u kao ni kakav joj tip emisije nude ne želi komentirati sve dok "ne potpiše konkretan ugovor", kako ističe.

 "Trenutno ne radim ništa, ali pregovaram"

Ivan Ćaleta, vlasnika OBN-a, navodno je već sastavio kompletan ugovor i samo je pitanje vremena kada će ga Vanja potpisati. Uz nju, na ovoj bosanskoj TV potaji trebala bi se pojaviti i još neka domaća lica koja su nam se do sada smiješila s naših TV postaja. "Trenutno ne radim ništa, ali pregovaram. Riječ je o voditeljskom poslu na jednoj televiziji, ali vidjet ćemo što će na kraju krajeva biti s tim", nedavno nam je rekla Vanja, što se uspostavilo točnim. Televizija OBN već je do sada imala praksu dovoditi naše TV zvijezde koje nisu imale angažman na domaćim TV postajama.

Dorijan Elezović, Vinko Štefanić, Anja Alavanja samo su neki od njih koji su dio svog radnog staža odradili preko granice. Hoće li Vanja zaista otići put Sarajeva saznat ćemo početkom ljeta za kada je zakazano konačna finalizacija pregovora. Osim što se bavila voditeljskim poslom, Vanja je apsolventica novinarstva na Fakultetu političkih znanosti.

Vanja ne želi ostati upamćena kao "protjerana"

"Jako mi je bitan fakultet u zadnje vrijeme, ali ne i najbitniji. Svjesna sam da ga moram i hoću završiti, ali ljudi me odjednom prozivaju studenticom iako sam ja na faksu već četiri i pol godine. U zadnjih sedam dana sam dala tri ispita, a o tome nitko ne piše, to medijima nije zanimljivo", jednom prilikom nam je ispričala Vanja koja očito ne želi ostati upamćena kao "protjerana" voditeljica. Hoće li inozemni transfer dobro unovčiti, saznat ćemo uskoro.

S.C.
Foto: Damjan Tadić / CROPIX , Index
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.