Uživo se snimala dok je bojila kosu, usred snimanja stvari su pošle jako po zlu

Screenshot: Instagram

LORI FAITH je 18-godišnjakinja iz New Yorka koja je, umjesto da ode frizeru, odlučila samostalno srediti svoju frizuru i boju kose, zbog čega je požalila.

Vlogerica je htjela izbijeliti svoje, do tada plave kovrče, koje je netom prije izravnala drugim kemikalijama - što se pokazalo kao jako loš potez.

Lori je uživo snimala proces promjene frizure na Instagramu. Nakon što je pomiješala i nanijela smjesu na glavu, prošla je češljem kroz kosu, a pramenovi su samo ostajali među zupcima češlja. Kad je shvatila što se događa, uzdahnula je i brzo prekinula snimanje uživo.

Lori često eksperimentira s kosom, a nekolicina prijateljica upozorila ju je da izbjeljivanje može biti opasno ako se ne izvodi pravilno i profesionalno - posebice ako se kombinira s tretmanom ravnanja, kao što je to ona radila.

Vlogerica tvrdi da je mislila da je prošlo dovoljno vremena od ravnanja kose i da je sad može bez brige izblajhati, no očito je bila u krivu.

Od tada drugima savjetuje da bi za svaku veću promjenu na kosi trebali potražiti profesionalnu pomoć. Iako joj je kosa sad jako kratka, 18-godišnjakinja je ubrzo prigrlila novi izgled.

"Osjećam se samopouzdano oko svoje kose sada. Ljudi su me tješili na društvenim mrežama, govoreći mi da stvarno dobro izgledam bez obzira na sve", otkrila je za Metro.

"Mislila sam da znam što radim. I ranije sam ravnala kosu dok sam bila mlađa, ali nikada nisam mislila da će mi se ovo dogoditi. Moja mama je bila jako uzrujana, ali pomogla mi je da vratim samopouzdanje. Neki prijatelji su mi se smijali, ali to im nisam zamjerila, jer je i meni cijela situacija zapravo smiješna", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.