Uzaludan trud: Crnogorka Jovana potrošila 2.000 eura na odjeću i dala otkaz da bi ušla u BB kuću

CRNOGORKA Jovana Mitić putem srpskog tabloida Kurir prozvala je RTL i produkcijsku kuću Emotion te tvrdi kako su je nasamarili po pitanju ulaska u Big Brother kuću. Na RTL-u za nju, sve dok nisu vidjeli novinske napise, nisu nikad ni čuli.

"Ja sam samohrana majka, prošle godine mi je izgorio stan, a sad su me oni uništili!"

25-godišnja Jovana je navela kako je u nedjelju trebala ući u BB kuću, ali su joj dan ranije javili kako "ništa od svega". Da dođe na casting za Big Brother, tvrdi, pozvao ju je jedan od producenata Emotiona, Aleksandar Miljuš.

"Kad nisam ušla u reality na početku, nisam se uzbudila. Međutim, prošlog tjedna su me opet zvali i rekli da ulazim. Dala sam otkaz u turističkoj agenciji, više od 2.000 eura sam potrošila na garderobu. U četvrtak sam snimala profil i potpisala ugovor, koji je ostao kod njih. Nakon svega, u subotu su mi javili da ne ulazim! Ja sam samohrana majka, prošle godine mi je izgorio stan, a sad su me oni uništili! Prvo mi je Miljuš rekao da je netko zabranio moj ulazak, zatim da je to RTL, a kasnije da nisam prošla psihotest, što je totalna glupost", ustvrdila je Jovana.

Kandidate bira Emotion

Na Jovanine prozivke s RTL-a su se očitovali demantijem: "Navodi spomenute osobe su neistiniti. Izbor kandidata za ulazak u BB kuću obavlja produkcijska kuća Emotion, a ne RTL Televizija".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.