Uz Photoshop one izgledaju ovako, no njihovi fanovi tvrde da su im bolje s celulitom i šlaufićima

Foto: Instagram

U DANAŠNJE vrijeme kad na raspolaganju imamo Photoshop i razne filtere, teško je reći što je stvarno, a što ne. Fotografije na društvenim mrežama i u magazinima najčešće su kompjuterski obrađene kako bi izgledale savršeno, a zbog njih se stvarni ljudi osjećaju nezadovoljno sobom.

Dvije plus size manekenke Diana Sirokai i Callie Thorpe udružile su snage s profesionalnim fotografom Karizzom kako bi pokazale koliko se fotografije zaista fotošopiraju i kakva je razlika između iskrenih i sređenih fotki.

"Moram reći da na obje fotke izgledamo super", napisala je Diana na Instagramu.

"Cilj ovog snimanja bio je da vam pokažemo koliko se u magazinima i medijima uređuju fotografije. Modeli i poznate osobe na tim fotografijama ne sliče na sebe. Živimo u lažnom svijetu, a mi želimo vratiti malo iskrenosti", dodala je.

Njihovi obožavatelji poručili su da im se više sviđaju na nesređenoj fotki te da ih njihove male nesavršenosti poput celulita i šlaufića čine prelijepima.

Callie (lijevo) i Diana (desno) neko se vrijeme bave manekenstvom, a nakon kritika s kojima su se susrele, odlučile su reagirati.

Profesionalni fotograf ih je snimio, a onda "popeglao" sve nepravilnosti na njihovu tijelu te ih stanjio.

Ovo nije prvi put da djevojke šalju poruku o prihvaćanju svog tijela. Prije mjesec dana Diana je rekreirala poze Kim Kardashian kako bi pokazala da žene različitih oblika tijela mogu izgledati jednako seksi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.