"Ušla je u teretanu i počela vrištati: 'Gdje je ta ku*a?' A onda smo saznali..."

Ilustracija: YouTube (Na fotografiji nisu događaji iz teksta)

TERETANE vjerojatno nikad nisu bile popularnije nego danas, a čini se da ne dolaze svi u njih kako bi vježbali i doveli liniju u red.

Nekoliko ljudi koji rade u teretanama za BuzzFeed su odlučili ispričati najgore stvari koje su doživjeli na svom poslu. Kad čujete njihove ispovijesti, shvatit ćete da im zaista nije lako.

"Stajao sam za pultom kad je ušla neka žena. Pozdravio sam je, a njen odgovor je bio: 'Gdje je ta kuja?'. Počela je vrištati na mene. 'Gdje je ona, želim znati gdje je? Znam da je tu!', vrištala je. Pozvao sam šefa da je pokuša smiriti, a onda smo saznali da moja kolegica spava s njenim suprugom. Ona je saznala tako što je otišla doktoru i saznala da ima klamidiju. Nakon toga joj je suprug sve priznao i optužio kolegicu da ga je zavela, da je ona kriva. Žena je nakon toga došla u teretanu, a ja sam primio metak", ispričao je Jeremy.

No, najstrašniju priču imao je zaposlenik jedne druge teretane.

"Muškarac je ubijen u teretani u kojoj radim, ubio ga je policajac u svlačionici. Jedan dan je zgrabio curu za stražnjicu i nakon toga smo ga izbacili i ukinuli mu članstvo. Međutim, nakon nekoliko dana se vratio, upao je u teretanu nakon što se potukao sa zaštitarom i morali smo zvati policiju. Nije htio slušati naredbe, potukao se s policajcima i upucali su ga. Nažalost, on više nije živ. Nakon toga su svi počeli optuživati nas za to, strašno je kad te optuže za nešto za što nisi kriv. Slijedili smo pravila i dogodilo se što se dogodilo, no svi su ljuti na nas kao da smo mi povukli okidač", ispričao je Dwayne.

Ostale priče možete pogledati u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.