Uskrs domaćih zvijezda: Seve zapjevala, Knoll se pohvalila neobičnim talentom

Foto: Instagram

DANAS se slavi Uskrs, najveći kršćanski blagdan, a mnoge domaće zvijezde oglasile su se na svojim društvenim mrežama i čestitale blagdan svojim obožavateljima. Također su otkrile i na koji način one proslavljaju ovogodišnji Uskrs, koji je zbog situacije u svijetu s koronavirusom ponešto drugačiji u odnosu na proslave na koje smo navikli prethodnih godina.

Okupljanja na vjerskim obredima nema, kao ni odlazaka u goste. Ovaj Uskrs prisiljeni smo ostati u sigurnosti svojih domova, a mnogi od nas ovaj dan će provesti u krugu najuže obitelji. Iznimka nisu ni slavni koji su podijelili fotografije iz vlastitih domova.

Uskrs je na svom Instagram profilu svima čestitala i Ella Dvornik.

"Sretan Uskrs svima koji slave od nas i jedne debele rukice koja uživa u šećeru", napisala je uz fotografiju koja prikazuje ručicu njene kćerkice Balie dok uzima slatkiše.

Na Instagramu se povodom Uskrsa oglasio i stilist Marko Grubnić.

"Sretan Uskrs, dragi moji prijatelji. Nadam se da ste svi u kućama, živi i zdravi", napisao je uz fotografiju dekoracije na stolu.

Lana Jurčević, koja je sada poznata i pod imenom La Lana, objavila je videočestitku u kojoj je rekla da sreća dolazi iznutra i da ne bi trebala imati veze s okolnostima izvana.

"Sigurna sam da ćemo moći nadoknaditi to što nismo sa svojima i to što imamo neka ograničenja", rekla je Lana.

Pratiteljima na Instagramu Uskrs je na svoj način čestitala i Ivana Knoll koja je priznala da je uvijek pobjednica u razbijanju jaja.

"Tko u vašoj kući uvijek pobjeđuje?" upitala je.

Tereza Kesovija u videu je rekla da svima želi jedan lijep Uskrs, ali da ne može reći da je radostan koliko bi trebao biti.

Pjevačica Indira Levak uz čestitku je pokazala i svoje uskršnje pisanice.

Nina Badrić objavila je i fotografiju torte koju je napravila povodom Uskrsa.

Jacques je dokazao da vijenac ne mora biti samo adventski.

"Nadam se da će ovo brzo proći i da ćemo se uskoro družiti, kao i prije", napisala je pjevačica Danijela Martinović u svojoj čestitki i objavila fotografiju svojih pisanica.

Željko Bebek Uskrs slavi u društvu sina Zvonimira, kćeri Katarine i supruge Ružice.

Severina je s kolegama zapjevala pjesmu Štorija.

"Dragi moji, sretan vam i blagoslovljen blagdan nad svim blagdanima. Znam da vrijeme mami van i da vam fale unuci, djeca, bit će dana i za to. Uživajmo ovako online", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.