Upoznajte kći Billa Gatesa čiji je Instagram pun detalja iz njihovog tajanstvenog luksuznog života

Foto: Instagram

BILL GATES i njegova supruga Melinda svoj život veoma vješto čuvaju i kriju od očiju javnosti, no njihova 21-godišnja kći Jennifer na Instagramu pokazuje većinu onoga što oni tako pomno pokušavaju zadržati za sebe.

Bill Gates uglavnom u javnosti pokušava ostaviti dojam skromnog i povučenog čovjeka koji ne uživa u pretjeranom luksuzu, s obzirom na novac kojim raspolaže, no njegova se kći ne srami pokazati da često uživa na egzotičnim putovanjima s dečkom i prijateljima, često objavljuje fotke s jahte, a ne krije ni da je luda za konjima.

Jennifer je nagrađivana jahačica i trenutno je na završoj godini studija biologije na Stanfordu. Kad ne jaše ili ne uči, Jennifer vrijeme provodi sa svojim pet godina starijim dečkom Nayelom Nassarom. Nayel je porijeklom Egipćanin, no rođen je i odrastao u Kuvajtu, a upoznali su se na Stanfordu, gdje se i on školovao, završio je ekonomiju i menadžment.

Sudeći prema društvenim mrežama, zajedno su nešto više od godinu dana.

Jennifer obožava putovati pa često dijeli fotografije s putovanja s dečkom ili s obitelji. Zajedno su, između ostalih zemalja, posjetili i Kuvajt gdje je on odrastao. 

Nevjerojatno nalikuje na svoju majku Melindu, a mamine gene povukla je i njezina mlađa sestra, 15-godišnja Phoebe.

Još crtica iz njezina života možete pogledati na fotografijama koje slijede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.