Uplakana Simona Gotovac promovirala svoju biografiju "Anđeo"

IAKO je promocija njezine knjige trebala biti popraćena veseljem i dobrom zabavom, neispavana Simona Gotovac se u knjižnici "Bogdan Ogrizović" pojavila suznih očiju zbog neugodnih Antinih poruka kojima ju je bombardirao cijelu noć. Promocija njezine prve autobiografske knjige "Anđeo" privukla je brojne znatiželjnike te drage prijatelje novopečene spisateljice.

"Potrudila sam se sve skandalozno maknuti iz knjige"

Iako su mnogi očekivali da će ova knjiga svojim sadržajem šokirati javnost, Simona nam je, baš kao i njezina majka Tamara Trpkov otkrila da je knjiga namijenjena svim uzrastima te da je mogu čitati i djeca. "Potrudila sam se sve skandalozno maknuti iz knjige. O Anti sam se trudila pisati što manje i nisam pisala ništa loše", otkrila nam je naizgled sretna Simona koja tvrdi da je cijelu noć primala neugodne poruke od Ante.

Iako nam nije htjela otkriti puno detalja oko spomenutih poruka, Simona je priznala da joj smeta konstantno Antino javno pljuvanje i blaćenje njezinog imena. "Pročitala sam da se selim u Kanadu što uopće nije istina. Priča da mu ne dam da vidi Gabrijelu, a mjesecima već nije pitao za nju ni treba li joj što", započela je žalosna Simona koja dodaje da nije u vezi sa građevinskim poduzetnikom iz Splita, kako je tvrdio Ante.

"Nije se pojavio na prvom brakorazvodnom ročištu jer je bio 'bolestan' i rekao je da nema novca za alimentaciju, a onda sam ga vidjela na fotografijama kako se tu istu noć zabavljao do jutra u jednom noćnom klubu. Mislim da to dovoljno govori o tome kakav je", požalila se Simona.

"Ante i ja ćemo završiti svoju priču kad sud naš brak proglasi okončanim"


Ipak, smatra Simona, cijela medijska trakavica koja traje već godinama prestat će kad se konačno razvedu. "Kad sud proglasi naš brak okončanim onda ću ja započeti svoj život i nema se onda razloga miješati u njega", rekla na je Simona koja dodaje da će do toga doći na drugom ročištu koje bi trebalo biti uskoro.

Na promociji njezine biografske knjige "Anđeo" osim njezine majke i očuha pojavio se Marko Grubnić, njezin bliski prijatelj. On kao i svi ostali ima sve najljepše za reći o svojoj dragoj prijateljici. Iako knjigu još nije pročitao, otkrio nam je da će današnje snježno popodne provesti u kući čitajući "Anđela".

"Simonina knjiga i njezin naslov 'Anđeo' je zapravo najbolji opis nje same"

"Volim čitati knjige, a još mi je draže kada čitam nešto što je napisao netko koga znam privatno. Simonina knjiga i njezin naslov 'Anđeo' je zapravo najbolji opis nje same", priznao nam je Marko koji priznaje da osjeća Simoninu energiju te da misli za nju da je jedna od boljih osoba koja poznaje.

"Činjenica je da Simona prolazi kroz jedno teško razdoblje, a s obzirom da je pod povećalom javnosti ona to proživljava mnogo teže. Ipak, mislim da će ona to sve dovesti pod kontrolu i da će na kraju krajeva iz cijele priče izaći kao pobjednica", rekao nam je Grubnić.

U Simoninoj knjzi "Anđeo", čiju naslovnu stranu "krasi" njezina fotografija s krvavim očima, puna je fotografija, izjava Simoninih najbližih i najdražih kuharskih recepata kojima novopečena spisateljica održava dobru liniju te ostalim neskandaloznim stvarima koje će se, ne sumnjemo,  još neko vrijeme pod povećalom spominjati u medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.