Uočili detalj iza njega: Britanci uvjereni da je Harry u videu otkrio ime bebe

Screenshot: YouTube

ČITAV svijet čeka vijest o imenu tek rođenog sinčića princa Harryja i Meghan Markle, a nagađanja su u punom jeku. Kladionice gore, razne teorije šire se društvenim mrežama, a sad su se fanovi kraljevske obitelji ponadali da se odgovor na pitanje kako će se zvati kraljevska beba nalazi u snimci prvog obraćanja princa Harryja nakon rođenja djeteta.

Harry se javnosti obratio ispred konjušnice koja se nalazi unutar dvorca Windsor. Dok je on prepričavao koliko je sretan zbog rođenja prvog djeteta, iza njega su provirivala dva konja kraj kojih su stajale pločice s njihovim imenima - George i Sir John.

Fanovi kraljevske obitelji sad misle da je upravo to znak koji otkriva kako će se zvati kraljevska beba. Pošto se sin Williama i Kate već zove George, male su šanse da će Harry i Meghan tako nazvati i svog sina pa neki smatraju da je Harry ovime dao do znanja da će se maleni zvati John.

Ime John dosad nije odabrao nijedan član kraljevske obitelji pa bi, pišu britanski tabloidi, to mogao biti dobar odabir za sina Harryja i Meghan.

Harry je u obraćanju rekao da nisu odabrali ime za sina. Dodao je da je dječak zakasnio te da su imali puno vremena za razmišljanje o imenu, ali da još nisu odlučili. Ipak, stručnjakinja za govor tijela zaključila je da beba već ima ime te da je Harry slagao.

"Njegov izraz lica i osmijeh govore da su on i Meghan već izabrali ime", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.