Umrla glumica (46) koja je posudila glas Misty u Pokemonima

Foto/Screenshot: Press/YouTube

Rachael Lillis, američka scenaristica i glasovna glumica, preminula je u dobi od 46 godina nakon teške borbe s rakom dojke. Poznata je po tome što je svoj glas posudila likovima Misty i negativki Jessie u popularnoj franšizi Pokemon.

Vijest je objavila Veronica Taylor, koja je također glasovna glumica, poznata po svom radu na sinkronizaciji u adaptacijama japanskih animea na engleskom jeziku, posebno po tome što je dala glas Ashu Ketchumu iz Pokemona.

"Bila je nevjerojatno inteligentna"

"Rachael je bila velik talent, donosila je svjetlo kroz svoj glas i kad je pjevala i kad je govorila. Ostat će zapamćena po mnogim animiranim ulogama koje je odigrala", napisala je Veronica te dodala: "Bila je tako zahvalna na ljubavi i podršci koju je dobivala dok se borila s rakom."

U nastavku je pisala o tome kako je bila prava sretnica jer je imala priliku upoznati se i družiti s Rachael. "Imala je sjajan smisao za humor i bila je jako dobra. Nevjerojatno inteligentna osoba", naglasila je. "Nisam sigurna kako će se ova mračna praznina sada ispuniti, vječno će živjeti u našem sjećanju", navela je na kraju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.