"Uhvatila" muža s nepoznatom ženom na kavi u pozadini scene popularnog realityja

Screenshot: BBC

ROSA SILVERMAN ostala je u potpunom šoku kad je ugledala svog supruga s njihovim djetetom i nepoznatom ženom u pozadini jedne scene popularnog reality showa "Pripravnik".

Jedna njezina prijateljica ugledala je njezinog supruga na TV-u i poslala joj fotografiju. "Bila je to žena koja je izgledala kao ja, ali je imala drugi kaput i bila mnogo 'uglađenija'. Dakle, to je bila druga žena", započela je svoju ispovijest za Telegraph.

Pitala je supruga tko je ta žena, no ni on je u tom trenutku nije mogao prepoznati. Nitko od njih dvoje niije znao tko je ta žena. No, nakon dugog razmatranja, suprug se sjetio tko je sjedio s njim tog dana - bila je to njihova zajednička prijateljica.

"Bilo je tu još fotografija od tog dana koje su to dokazivale", tvrdi Rosa i kaže da ni u jednom trenutku nije sumnjala u supruga. 

Show je sniman šest do osam mjeseci prije emitiranja. 

"Stalno fotografiranje i snimanje je dovelo do smrti privatnosti. Privatnost je umrla kad su stvorene društvene mreže. Čak i ako samo sjediš s prijateljicom na kavi, postaješ sumnjiv", zaključila je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.