Udovica pjevača The Wanteda: Na kraju smo ostali sami, bilo je toliko ljubavi...

Foto: Instagram

KELSEY PARKER, udovica britanskog pjevača Toma Parkera, koji je preminuo nakon teške bolesti, progovorila je o njegovim posljednjim danima.

"Unatoč svemu, bilo nam je lijepo do samog kraja. Ostali smo sami na kraju i bilo je toliko ljubavi u prostoriji. Legla sam s njim u krevet. Bili smo zajedno u krevetu, samo sam htjela taj trenutak s njim. Nisam htjela da itko uđe. Trebalo nam je to zajedničko vrijeme za razgovor", ispričala je Kelsey za The Sun. Supruga je do posljednjeg trenutka držala za ruku, kaže.

Dodala je kako je Tomu netom prije njegove smrti obećala da će se pobrinuti za njihovu djecu i naučiti ih sve ono što bi ih on naučio. 

Pjevač je svoje posljednje dane proveo u bolnici St Christopher's u južnom Londonu, a Kelsey je cijelo vrijeme bila uz njega. Kaže kako Tom nije bio u bolovima kada je umro. Dodala je kako čak na dan njegove smrti glazba u sobi nije bila isključena.

Podsjećamo, zvijezda boybanda The Wanted, 33-godišnji pjevač Tom Parker, preminuo je krajem ožujka nakon borbe s tumorom. 

Zvijezdi je 2020. dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu i rečeno mu je da mu je ostalo samo 18 mjeseci života. Hrabri Tom nadmašio je izglede nakon što je prošao nekoliko napornih rundi kemoterapija, a napisao je i knjigu o svojoj bitci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.