"Ubijte me": Arya se oglasila o vrućoj sceni, objavu lajkalo pola milijuna ljudi

Foto: Instagram/Twitter

SCENA seksa Arye i Gendryja u drugoj epizodi osme sezone "Igre prijestolja" šokirala je mnoge obožavatelje te megapopularne serije. "Gledam je kao mlađu sestru", šokirano su komentirali neki na Twitteru, a sad se javila i glumica Maisie Williams koja lik Arye glumi od svoje 12. godine.

"Ako je vama neugodno, samo zapamtite da su to vjerojatno gledali i moja mama i moj očuh i moje dvije sestre i moja četiri brata", napisala je glumica pa dodala: "Ahahah, ubijte me, hehe."

Objavu je lajkalo skoro pola milijuna ljudi, a odmah su se pojavili i prikladni memeovi.

Podsjećamo, gledatelje je šokirala scena u kojoj Arya gubi nevinost s Gendryjem, izvanbračnim sinom kralja Roberta Baratheona u kojeg je već dugo zaljubljena.

"Je li nam zaista trebala scena seksa s Aryom?", "Ovo me izbezumilo. Ona je kao dijete koje smo svi zajedno odgajali", "Baš mi je čudna bila ova scena seksa s njih dvoje, malo kao da su požurili", "Uvijek sam je doživljavao kao da mi je mlađa sestra i baš mi je bilo nelagodno tijekom ove scene", "Mogli smo i bez ovoga", "Uvijek ću je gledati kao da ima 12 godina", bili su samo neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.