Ovako je sinoć izgledala splitska dvorana Gripe na predstavi o Lepoj Breni

Foto: Nikola Vilić/Cropix

U SPLITU je sinoć predstava Lepa Brena Project privukla čak 1900 ljudi. Izvedena je u dvorani Gripe, a gledale su je brojne poznate osobe - intendant splitskog HNK Vicko Bilandžić sa suprugom, baletnom umjetnicom Irinom Čaban Bilandžić, pjevač Giuliano Đanić sa suprugom Kristinom, pjevačica Andrea Šušnjara, političari Davor Matijević i Goran Kotur...

Ta je predstava u ožujku srušila sve rekorde posjećenosti - dosad je rasprodano čak osam izvedbi u Zagrebu i Rijeci u nepunih mjesec dana. "U ožujku je počelo naše divno putovanje po Hrvatskoj s predstavom o životu jedne dive ispletene sa sudbinama svih nas na ovim prostorima, a sad smo se vratili i proživjeli nestvarno lijep tjedan s prekrasnom publikom u Zagrebu, Rijeci, Makarskoj i Splitu. Hvala vam na ljubavi. Ovo nije kraj. Ponovo ćemo se vratiti", zajednička je izjava glumaca. 

Podsjetimo, na pozornici se u ulogama Lepe Brene izmjenjuju prvaci beogradskog glumišta: Jasna Đuričić - prošlogodišnja dobitnica nagrade za najbolju europsku glumicu, čiji je zadnji film Quo Vadis, Aida bio nominiran za Oscara, kao i najnagrađivaniji beogradski glumci svoje generacije Aleksandra Janković, Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović, Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić i Ivan Marković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.