U potrazi za boljim sutra: Feminnemke odlučile jedna drugoj reći zbogom?

FEMINNEMKE su posljednjih dana festivalima haračile kao da su im posljednji dani zajedničkih nastupa - što se, barem ako je vjerovati glasinama koje sve češće kruže estradom, iskristaliziralo kao točna informacija. Djevojke su, navodno, odlučile krenuti svaka svojim putem, vođene zaključkom da će im u solo vodama karijera brže, bolje i jače napredovati. Nikol Bulat, Neda Parmać i Pamela Ramljak bi ovih dana jedna drugoj trebale reći posljednje zbogom, unatoč zajedničkim planovima koje su tek nedavno velebno najavile.

I tako, čini se, Feminnenke zaista nemaju sreće - nakon što ih je prošle godine napustila Ivana Marić, koja se neko vrijeme odmarala na Farmi da bi potom sama krenula u osvajanje hrvatskog estradnog neba, preostale djevojke su, praćene televizijskim kamerama, organizirale audiciju za novi glas, na kojoj je (nespretno) mjesto u bendu osvojila Šibenčanka Nikol Bulat.

Nikol Bulat se uhvatila Sebastiana, sina nekadašnje jugoslavenske zvijezde Danijela Popovića

Tada se, iako su (zaraćene) strane to oštro demantirale, naveliko tračalo kako su Pamela i Ivana ukrstile koplja, a što je kumovalo novom raspadu posljednjeg ženskog benda u Hrvata, medijima, obožavateljima i zlobnicima ostaje samo da nagađaju. Mi o tome ne znamo ništa, priznajemo, pa vam donosimo moguću službenu stranu priče: Pamela Ramljak, koja se prošle godine udala za svojeg dugogodišnjeg dečka Stojana, i s kojim živi u Beču, navodno nema vremena posvetiti se glazbenoj karijeri u Hrvatskoj, Nikol Bulat se uhvatila sina nekadašnje jugoslavenske zvijezde Danijela Popovića s kojim nastupa na tematskim večerima u klubu Aquarius, a planove Nede Paramać zasad je nemoguće predvidjeti.

Osuđene na propast?

U spomen Feminnenkama, donosimo vam (još jednom) njihov posljednji spot za pjesmu "Oye Oye Oye", (pogledati ga možete na ovom linku), koji su snimile u ekskluzivnoj suradnji sa španjolskim pjevačem Alexom Mangom, s kojom su (bezuspješno) konkurirale ostalim hitovima(?) ove godine predstavljenim na Hrvatskom Radijskom festivalu. Alex Manga je, onako usput rečeno, u Španjolskoj snimio album s kojeg je prvi single "Dos Corasones" ("Dva srca") u rekordnom roku postao najprodavaniji single u Španjolskoj, što i nije toliko čudno s obzirom da iza Alexa stoji jedan od najvećih europskih producenata osamdesetih i devedesetih godina Luiz Rodriguez koji je zaslužan za uspjeh mnogih svjetskih zvijezda među kojima su Modern Talking, Bonnie Tyler i Backstreet Boys. Čini se, premoderan stav, da bi se naše estradne gracije u njega uklopile.

U međuvremenu, javila nam se Neda Pramać iz benda kako bi demantirala glasine o raspadu - navodno je njezin solo izlet u Sax krivo protumačen u novinarskim krugovima, a zašto je tjednik Arena ovu vijest koju smo mi prenijeli izmislio, ne zna. "Pa bem' ti miša, Index svi čitaju!", zavapila je Neda, odajući počast našem portalu koji se, eto, doveo u zabludu. Uvjerila nas je, između dva šopinga (zvala nas je iz jednog trgovačkog centra) kako se bend nikako ne raspada, te kako je riječ o zlim jezicima. Štoviše, prema njezinim riječima, cure će ovoga ljeta imati više posla nego ikad - nastupaju u inozemstvu, pripremaju duet s poznatim bugarskim pjevačem, a spomenutog Sebastijana, tvrdi, niti ne poznaju.

Vanda Voloder
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.