U Hamburgu predstavljena voštana figura Taylor Swift. Mislite li da sliči pjevačici?

Foto: Profimedia

Nova voštana figura Taylor Swift predstavljena je u srijedu u muzeju voštanih figura Panoptikum u Hamburgu, prenosi Daily Mail. Pažljivo ju je izradila berlinska umjetnica Lisa Büscher u prirodnoj veličini poznate pjevačice. 

Odjevena je u plavi kombinezon sa šljokicama, sličan odjeći koju je pjevačica nosila na dodjeli glazbenih nagrada iHeartRadio 2019. godine. Odjevnu kombinaciju upotpunili su čizmama do koljena. Figura drži ruke u obliku srca, a to je simbol koji je popularan među Swiftinim obožavateljima. 

"Uskladiti ruke u obliku srca nije lako"

"Postići savršenu sličnost posebno je izazovno kada se radi o besprijekornoj ljepoti bez bora", rekla je umjetnica Lisa te dodala: "Poseban izazov bio je oblikovati ruke u obliku srca. Uskladiti obje ruke uopće nije bilo lako."

"Isto vrijedi i za oblikovanje glave. Voštana figura ne bi smjela izgledati neprirodno", objasnila je. 

Osim poznate pjevačice, tamo se nalaze i figure Angeline Jolie, kraljice Elizabete II., Karla Lagerfelda i Henrika VIII.

Voštana figura Eda Sheerana izazvala je burne reakcije na X-u

Podsjećamo, prošle godine je muzej predstavio novi dodatak postavi, glazbenika Eda Sheerana, što je izazvalo burne reakcije na X-u. Voštana figura glazbenika s razbarušenom kosom koji drži gitaru u ruci možda bi izdaleka mogla djelovati kao original, dok ne priđete malo bliže. 

"Zašto izgleda kao Boris Johnson?" upitao je jedan tviteraš, a drugi dodao: "Zašto se Boris Johnson maskirao u Eda Sheerana?" "Ovo je jezivo", "Što ako trepne?", "Ostario je" i "Ova voštana figura izgleda više kao Ed Sheeran od Eda Sheerana", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.