U emisiji uživo skinula kaput i šokirala voditelja: "Vidim da se potpuno goli"

Screenshot: BBC

EKONOMISTICA sa Sveučilišta Cambridge Victoria Bateman na intervju na BBC-jevom radiju došla je potpuno gola, čime je naizgled iznenadila voditelja Johna Humphrysa.

Bateman nerijetko predaje gola, a kad je skinula jaknu Humphrys je ugledao njeno golo tijelo. Razgovor o Brexitu Bateman je odradila potpuno gola. Humphrys je doduše mucao kad ju je vidio.

"O, vidim da ste goli", rekao je i opisao slušateljima da je Bateman preko svog tijela ispisala "Brexit će Britaniju ostaviti golu".

Intervju su dogovorili dan ranije, a uredništvo BBC-ja na intervju je potaknula njena rasprava s novinarom Piersom Morganom na Twitteru te snimka na kojoj gola priča o ženskim pravima. Nije poznato je li njeno skidanje dogovoreno prije intervjua ili je ona zaista iznenadila svojim potezom.

Humphrys ju je pitao zašto je imala potrebu skinuti se u razgovoru o Brexitu.

"Napisala sam tisuće riječi o tome zašto je Brexit loš za Veliku Britaniju, ali htjela sam sve te riječi sažeti u jednu jaku poruku. Brexit je carevo novo ruho. Britanija je sama sebi prodala nešto što ne može isporučiti. U potpunosti se osjećam dobro u svim tijelu. Ljudi brzo procjenjuju žene na temelju njihovih tijela", objasnila je.

Dodala je da se u 2019. godini žene sudi na temelju njihovih tijela.

"Pogledajte na internetu dvominutni isječak mojeg golog predavanja i vidjet ćete komentare da sam glupa jer sam gola", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.