Tutić: Massimo mi je rekao da mu je na zadnjem koncertu bilo grozno, jedva je disao

Foto: Davorin Visnjic/Igor Soban/PIXSELL

JUČER je preminuo glazbeni velikan Massimo Savić nakon kratke i teške bolesti. Od njega se oprašta cijeli glazbeni svijet, brojni kolege i fanovi. Mnogi u svojim oproštajima spominju Massimov posljednji, veliki koncert u zagrebačkoj Areni početkom studenog. Naime, tada je Massimo tri sata pjevao publici, a rijetki su znali da se on u tom trenutku bori s teškom bolesti.

Massimova prva kemoterapija

Zrinko Tutić kaže da se čuo s Massimom nakon koncerta u Areni.

"Kako bih rekao, strašno sam iznenađen. Ja sam se s njim čuo prije deset dana. Rekao mi je da mu je na koncertu bilo grozno, da je jedva disao, ali i da je dosta dobro i da ide na prvu kemoterapiju.

Traje ta bolest neko vrijeme... Eto, moj Massimo otišao odmah. Nema što nas dvojica nismo zajedno prolazili. Uopće se moram naviknuti da u prošlom vremenu govorim o njemu, strašno", rekao je kroz tugu Zrinko Tutić za Dnevnik Nove TV. 

Na koncertu iza pozornice ga čekao medicinski tim

Tonči Huljić je otkrio da je Massima nakon koncerta u zagrebačkoj Areni medicinska skrb čekala iza pozornice.

"Previše dragih ljudi je otišlo iz naših života ove godine. Mislio sam da će pobijediti zlo koje ga je snašlo. Publika u zagrebačkoj Areni nije znala u kakvom stanju nastupa i da ga čeka medicinska skrb iza bine... Što više reći o njemu, a da ovaj detalj nije rekao? 

Pjesma mu je bila važnija i veća od života, a glas jači od smrti. Putuj, Massimo, a nas će tješiti uspomene. Duboka sućut Enici i Mirni", rekao je Tonči za Slobodnu Dalmaciju.

"Napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe"

Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je u dobi od 60 godina. Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj. 

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", objavile su njegova supruga i kći na njegovoj službenoj stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.