Trolovi je napali zbog fotke na kojoj ne nosi grudnjak, ona im objavom začepila usta

Foto: Instagram

MAJKA četvero djece požalila se da je trolovi na društvenim mrežama vrijeđaju zbog toga što u vlastitom domu ne nosi grudnjak.

Mel Watts redovito dokumentira obiteljsku svakodnevicu na društvenim mrežama. Kad objavljuje fotografije i snimke iz svog doma, gdje u posljednje vrijeme zbog pandemije provodi sve više vremena, onda je na njima u potpuno opuštenom izdanju i često bez grudnjaka.

No uočila je da na takve snimke dobiva niz trolerskih i negativnih komentara upravo zbog činjenice da u tim objavama ne nosi grudnjak. 

"Zašto žene više ne nose grudnjake? Mislim, znam da vam je ugodno kod kuće, ali ako ćete se snimiti za objavu na društvenim mrežama, stavite prokleti grudnjak", poručio joj je jedan trol u poruci koju je Mel zatim podijelila.

"Ni ranije nisi nosila grudnjak ispod haljine, to mi se čini droljasto. Ne brini, već sam te otpratio", dodao je.

"Ovo bi me 2010. godine uvrijedilo. Ali Mel iz 2021. godine smatra - pusti ih da budu slobodne. A ako me misliš vrijeđati riječima, radije me nazovi 'kućanicom', to bi me uvrijedilo više nego riječ 'droljasta'. Droljasta zvuči promiskuitetno. Avanturistički i divlje. Sve ono što trenutno nisam", poručila je hejteru. 

Njen odgovor trolovima prikupio je tisuće lajkova, a mnogi su joj u komentarima poručili da izgleda odlično.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.