Trodnevni luksuzni tulum: Cijela Hrvatska pratila je vjenčanje godine

Foto: Instagram/Igor Kralj, Luka Stanzl/PIXSELL

SUDBONOSNO "da" ove godine izreklo je čak dvanaest poznatih parova sa scene. Neka od ovih vjenčanja dugo smo iščekivali, neka su nas pak iznenadila, ali bez obzira na to, ova lijepa brojka potvrda je da u Hrvata ljubavi ne fali.

Donosimo vam popis svih domaćih vjenčanja koja su se dogodila tijekom 2019. godine.

Ella Dvornik i Charles Pearce

Za dugogodišnjeg partnera Britanca Charlesa početkom 2019. godine udala se Ella Dvornik. Par ima preslatku kćerkicu Balie Dee, a trenutno čekaju i drugo dijete. Ella je tada otkrila da ju je Charles htio i ranije odvesti u Vegas da se vjenčaju, no ona nije imala vizu.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama sudbonosno da Nenadu Tatarinovom rekla je Maja Šuput. Na ceremoniji joj je pjevala operna pjevačica Martina Tomčić, jedna od članica žirija Supertalenta s kojom Maja ocjenjuje kandidate. Do oltara ju je odvela majka, a raskošnu vjenčanicu dizajnirao je dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić. Mnogi su Majino vjenčanje odmah proglasili vjenčanjem godine.

Lana Gojak i Siniša Bajt

Zvijezda nekadašnje hit serije Ne daj se, Nina u kolovozu se u Trstu udala za dugogodišnjeg partnera, redatelja Sinišu Bajta. Lana je otkrila kako se dogodilo njihovo upoznavanje - sasvim slučajno su nabasali jedno na drugog prilikom njenog useljenja u novi stan.

Nataša Janjić i Nenad Medančić

Iako se još oko Božića prošle godine, zbog fotke s prstenom na ruci, nagađalo da se glumica udala za zagrebačkog ortopeda, to je potvrdila prvog dana 2019. godine. U veljači su dobili sinčića.

Marija Borić i Branimir Jerneić

Iako se vjenčanje odvijalo pod velom tajne, na kraju je otkriveno da se hrvatska glumica Marija Borić udala za savjetnika Olega Butkovića, Branimira Jerneića. Marija svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti pa se ne zna puno o njenoj vezi s Branimirom.

Slaven Španović i Gabriela Gorupec

U srpnju ove godine sudbonosno da rekli su i glumac Slaven Španović i djevojka Gabriela Gorupec. Iako hrvatski glumac i Gabriela posljednjih godina žive u Švedskoj, vjenčanje su ipak priredili u Šibeniku. 31-godišnji glumac poznat je po ulogama u serijama Počivali u miru, Vatre ivanjske i Zora dubrovačka.

Siniša Ružić i Sandra Lončar

Popularni hrvatski glumac Siniša Ružić u srpnju je oženio svoju dugogodišnju djevojku Sandru. Prema želji sadašnje supruge, vjenčanje se održalo u njenom rodnom mjestu, Runovićima u Imotskoj krajini.

Kristina Bradač i Miro Radić

Ovo blagdansko razdoblje dizajnerica i bivša manekenka Kristina Bradač odlučila si je obogatiti i vjenčanjem s dugogodišnjim partnerom Mirom Radićem, s kojim ima i kćer. Ovo nije njen prvi brak, 2011. godine razvela se od nogometaša Darija Srne, a novu ljubav pronašla je u sedam godina mlađem Radiću. Vjenčanje se održalo u jednom zagrebačkom klubu, a kum joj je bio PR-ovac Davor Grgin.

Tino Sven Sušić i Glenis Fiona Jankov

Bivši hajdukovac Tino-Sven Sušić u lipnju ove godine oženio je Splićanku Glenis Fionu Jankov. Raskošno vjenčanje održalo se u Solinu, a kum Tinu bio je nogometaš Avdija Vršajević, koji je također bivši Hajdukov igrač. Na vjenčanju novopečenih mladenaca zapjevao je Halid Bešlić.

Boris Svrtan i Kristina Turk

Nedavno su u bračne vode uplovili redatelj i glumac Boris Svrtan i logopetkinja Kristina Turk. Glumcu ovo nije prvi brak, 30 godina proveo je s glumicom Ninom Erak s kojom se razveo 2017. godine. S novom djevojkom Kristinom prije braka bio je oko 18 mjeseci u vezi.

Mladen Badovinac (TBF) 

Popularni pjevač splitske grupe TBF nedavno je u novom RTL-ovom showu Ludi bar otkrio da se prije dva mjeseca oženio te da će mu se u prvom mjesecu roditi sin. Detalje privatnog života rijetko otkriva, a tako je i sa ženinim imenom.

Mario Mihaljević i Dina Mešić Mihaljević

Bivši radijski voditelj, novinar i tekstopisac Mihaljević oženio se u 68. godini s mlađom odabranicom Dinom Mešić Mihaljević. Par je u bračne vode zaplovio nakon jedanaest godina veze, a vjenčanje se održalo u Blagaju pokraj Mostara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.