Trenutak istine: Lino toliko voli oralni seks da bi bio spreman i prisiliti nekog da ga zadovolji!

OSEBUJNI Riječanin Antun Lino Antunović koji je u prošloj emisiji otkrio kako svoj penis naziva "slonićem", kako je gutao žilete, prokockao 20.000 eura u 15-ak minuta i vara ženu gdje god stigne, a poželio je čak i da ona umre kako bi se mogao oženiti ljubavnicom, nastavio je svoj uspon po piramidi Trenutka istine.

Napalio se na prijatelja starog 60-ak godina

Nakon što je prošlog tjedna iskreno odgovorio na 15 pitanja i osvojio iznos od 50.000 kuna, rekao je kako ipak ne kupuje svojoj supruzi dar svaki put kada ga kupi i ljubavnici, ali žena ipak dobiva skuplje poklone. Priznao je i kako je lagao supruzi o svoti novca kojeg je osvojio na kocki, iako je ona ta koja vodi evidenciju o njegovim kladioničarskim pothvatima "zbog porijekla imovine i novca". Za 100.000 kuna Lino je morao odgovoriti bi li ikada nekoga prisilio da ga oralno zadovolji. Očekivano, odgovorio je sa "da", a potom je pojasnio da je to "više uvjeravanje, nego prisiljavanje".

Ante je prva osoba koja je došla do pete razine piramide Trenutka istine. Priznao je kako je sudjelovao u "grupnjacima" do pet osoba, ali bez supruge, i kako su ga seksualno uzbuđivali i muškarci. Napalio se na prijatelja starog 60-ak godina, Lavić Tončija zvanog Žujo. Za 250.000 kuna je rekao kako se boji smrti, ali je poligraf odlučio da je odgovor na to pretposljednje pitanje lažan pa je Lino doznao da se smrti ipak ne boji, a kući je otišao praznih džepova.

Davnih 80-ih joj gurali novčanice u dekolte

Nakon Antuna je u vrući stolac sjela Ivanka Fehratović, domaćica iz Crikvenice. Sebe Ivanka opisuje kao veselu i temperamentnu osobu. Njen dečko Sanel ima 27 godina i mlađi je od njene kćeri. Kaže kako nije iskompleksirana svojim izgledom, ali bi, kad bi imala dovoljno novca, potpuno estetskom kirurgijom iskorigirala svoje tijelo. Misli kako i njene prijateljice dovoljno drže do sebe. Priznala je i kako su joj na njenim pjevačkim nastupima znali gurati novčanice u dekolte. Bilo je to davnih 80-ih.

Ne bi osjećala grižnju savjesti da prevari 20-ak godina mlađeg dečka jer ga ionako ne voli

Ivanka je otkrila i kako nikad ni jednog svog muškarca nije voljela. Prvi joj je suprug bio "greška iz mladosti", drugi "greška života", a ni ostali nisu osvojili njeno srce - potiskivala je osjećaje da je ne bi mogli povrijediti. Navela je i kako smatra da je njena kći odgovornija i zrelija osoba od nje - takva je od malena, a priznala je i kako je svoju kćer na dvije godine ostavila svojim roditeljima kako bi mogla izlaziti i zabavljati se. Tad je imala 19 godina. Izlaziti u disko klubove voli i danas. Ne smatra da je njena kćer zgodnija od nje. "Svatko za sebe misli da je najljepši", komentirala je taj odgovor njena kći Dragica.

"Mlađe je slađe", rekla je Ivanka o svom 20-ak godina mlađem dečku. Kaže da je na njemu "ništa nije privuklo, nego je došao u trenutku". Sa mlađahnim Sanelom se Ivankina kći Dragica ne slaže pa on zato i nije došao u studio, a Ivanka kaže kako ne osjeća ljubav prema njemu: "Dečko je mlad, otići će. Ja mogu potiskivati osjećaje". Kaže i kako ne bi osjećala grižnju savjesti da Sanela prevari. Sanel i Ivanka žive zajedno, a on je u krevetu "tako-tako". "Crvenim gumbom" Dragica je majku spasila odgovora na pitanje misli li da je seksualno uzbudljiva svom dečku. Zamjensko pitanje je Ivanku poslalo kući - ona ne misli da je puna sebe, ali je točan odgovor, prema poligrafu, upravo suprotan.

Zbog nesretne ljubavi sklon samoozljeđivanju - šakom u zid ili autom u stup

Treći večerašnji natjecatelj bio je 26-godišnji Mario Plušćec iz Karlovca. Po zanimanju je vozač, ali je trenutačno nezaposlen. Sebe opisuje kao upornu i samouvjerenu osobu, ali je odgovorima na pitanja otkrio kako tome baš i nije tako. Mario, za kojeg kažu da je "mamina maza", otkrio je kako ne može muški podnijeti kad ga ostavi voljena osoba.

Sklon je samoozljeđivanju ako ne dobije ono što želi - lupa šakom o zid ili o staklo ili se zabije autom u stup. Pokušao se ubiti zbog ljubavi, a majka ga je spasila. Lagao je starijim ženama o godinama, a bilo je i djevojaka koje su ga financijski iskoristile. Smatra i kako ga je većina prijatelja u životu izdala. Priznao je i kako dramatizira samo da bi bio u središtu pozornosti. Prljavštine iz privatnog života će nastaviti iznositi u sljedećoj emisiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.