Tragičan život: Travolti je osim žene umro i sin, a bio je upleten i u seks skandal

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMAC John Travolta danas se oprostio od dugogodišnje supruge Kelly Preston, koja je umrla nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke.

Ovo nije prva tragedija koja je zadesila Travoltu. Godine 2009. Travoltin sin Jett, koji je bio autističan, preminuo je nakon što je doživio napadaj dok je obitelj bila na odmoru na Bahamima. Jett se srušio i udario glavom o rub kade dok su njegovi roditelji slavili Novu godinu u hotelu.

Jetta je bez svijesti pronašla sobarica, koja je odmah nazvala hitnu pomoć, ali mu, nažalost, nije bilo spasa. Umro je u 17. godini, a njegova obitelj našla se na udaru kritika jer nisu bili prisutni u trenutku kada je doživio napadaj.

Mnogi su smatrali da je Jettu bio potreban cjelodnevni nadzor s obzirom na njegovo stanje i povijest napadaja. John i Kelly završili su i na sudu jer je vozač hitne pomoći tvrdio da je Travolta želio da sina prevezu u medicinski centar na Floridi, a ne u bolnicu koja je bila udaljena 15 minuta.

Travolta je optužio vozača da ga je ucjenjivao i da je spletkario, ali je uskoro odustao od slučaja i rekao da samo želi da mu obitelj normalno nastavi sa životom.

Nekoliko godina kasnije bio je upleten i u seks skandal. Jedan holivudski maser optužio ga je da ga je pipao kada je imao samo 21 godinu. Travolta je negirao optužbe, ali se uskoro pojavio još jedan maser s identičnom pričom. Međutim, obojica su povukli optužbe.

Kasnije je i privatni pilot Douglas Gotterb tvrdio da su bili u vezi, ali je i to negirao. Zbog toga su počela šuškanja da je Travolta zapravo gej i da mu je Kelly služila samo za prikrivanje prave seksualnosti, ali to nikada nije komentirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.