Tonči o novoj sezoni Superstara: Prednost dajem izvođačima koji su kao Baby Lasagna

Foto: Press

Stručni žiri Superstara u potrazi je za novim glazbenim talentima. Pristigle su brojne prijave za drugu sezonu showa. 

Tonči Huljić tijekom prve sezone Superstara nije skrivao oduševljenje Petrom Šegedinom, mladim glazbenikom s kojim danas surađuje. Ni ove godine Tonči ne dvoji oko onoga što želi od kandidata Superstara - stavit će naglasak na autore.

"Tražim da me ove godine netko iznenadi", rekao je Huljić i dodao da se to tijekom audicija i dogodilo. "Nekima od kandidata smo kao otac i majka, pokušavamo djelovati i pedagoški i psihološki", dodao je glazbenik. 

"Izvođačima kao Baby Lasagna dajem prednost"

Istaknuo je i važnost novih mladih autora, koje će posebno poticati u napredovanju i glazbenom razvoju.

"Primijetio sam da se mladi ljudi, kada se okrenu u sebe, okrenu glazbi. Sve što ne znaju iskazati, počeli su sami pisati kroz pjesme, iskazivati kroz emocije. Baby Lasagna vam je točno primjer i obrazac tog ponašanja. Takvim izvođačima dajem prednost", dodao je.

"Nije preambiciozno doći pred žiri sa svojom pjesmom, mene svaka ta pjesma zanima, dužnost mi je poslušati i pomoći, dati savjet mladima. Negdje će im to ostati pa će se sjetiti za par godina, kada budu morali biti pragmatičniji u životu", zaključio je Tonči, koji jedva čeka da krene druga sezona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.