Tomu Hollanderu slučajno poslali platnu listu Toma Hollanda (27): "Zapanjujući iznos"

Foto: EPA

56-godišnji britanski glumac Tom Hollander prisjetio se kako je jednom prilikom greškom dobio platnu listu glumca Toma Hollanda (27).

U emisiji Late Night With Seth Meyers Hollander je ispričao da su njihova gotovo identična imena i prezimena dovela do zabune. Osim toga, do zabune s platnom listom došlo je kada je oba glumca zastupala ista agencija za talente. Priznao je kako mu je teško palo što su ga zamijenili s mlađim kolegom, s obzirom na to da je "on bio prvi ondje". Dodao je kako ga je k tome začudio iznos koji je Holland dobio.

"Bila je to zapanjujuća količina novca", rekao je. 

Objasnio je da se radilo o sedmeroznamenkastom iznosu, no da to nije bila Hollandova plaća, već njegov prvi bonus. "Dakle, moja samouvjerenost je vrlo brzo nestala. Međutim, ništa me više ne čudi - to je showbusiness", zaključio je Hollander.

27-godišnji Tom Holland je najpoznatiji po ulozi Spider-Mana u Marvelovom filmskom univerzumu. Za svoje glumačke uspjehe dobio je nagradu BAFTA, tri nagrade Saturn i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Hollander se pojavio u nekoliko poznatih filmova - u Ponosu i predrasudama, Piratima s Kariba, Gosford Parku, In the Loopu, Bijelom lotosu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.