RTL-ov voditelj o prizoru sa zagrebačke Trešnjevke: "Djevojčice su se skamenile"

Foto: Marko Juric/PIXSELL

RTL-ov voditelj Tomislav Jelinčić na Instagramu je podijelio fotografije iz zagrebačkog kvarta Trešnjevka te se požalio na "podivljali urbanizam".

"Bio jednom jedan divan puteljak na Trešnjevci. Vodio je do dječjeg parkića kroz rijetku zelenu oazu usred betonske pustinje podivljalog urbanizma u kojem je danas sve normalno. One su ipak zastale, tražile ono jučer, skamenile se, čudile, šokirane...

Odrasli su zaobilazili i nastavljali hodati svoje živote u kojima ih više ništa ne može iznenaditi, a najmanje nova zgrada. Jer davno su bili djeca, spremna preskakati i rušiti ograde kradljivaca sreće. I djetinjstva na travi...", napisao je Jelinčić u opisu fotografija na kojima dvije djevojčice stoje pokraj ograde.

S njim su se složili i njegovi pratitelji. "Trešnjevka je baš devastirana", "Tuga i na Kajzerici", "Ajme užas", bili su samo neki od komentara na njegovu objavu. Inače, Jelinčić je otac četvero djece, koju je dobio sa suprugom Ivanom. Par ima 17-godišnjeg sina Jonu, 15-godišnjeg Vida, 12-godišnjeg Tina i šestogodišnju Bugu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.