Tom Holland progovorio o vezi sa Zendayom nakon što ga je otpratila na Instagramu

Foto: Profimedia

Nakon što je Zendaya, koja na Instagramu ima 184 milijuna pratitelja, nedavno prestala pratiti sve na toj društvenoj mreži, pa čak i svog dečka, glumca Toma Hollanda, mnogi su se zapitali je li slavni par prekinuo. Holland je sada odgovorio na nagađanja.

Hollanda je zaustavio novinar TMZ-a u Los Angelesu u petak i pitao ga o stanju njegove veze s glumicom. Na izravno pitanje jesu li on i Zendaya prekinuli, britanski glumac je negirao takve navode, rekavši: "Ne, ne, ne. Apsolutno... ne."

Podsjetimo, Zendaya je 2024. započela čišćenjem društvenih mreža, a prestala je pratiti sve na stranici, uključujući kolege, prijatelje, čak i svog dragog. 27-godišnja glumica posljednjih mjeseci nije bila previše aktivna na društvenim mrežama, a na njezinom X-u nije bilo objave od rujna.

Zendaya je još u listopadu 2021. za People najavila da bi se željela odmoriti od društvenih mreža. "To što sam na društvenim mrežama čini me napetom, znam zbog toga pretjerano razmišljati. Moji obožavatelji žele da sam sretna i da egzistiram mimo društvenih mreža", rekla je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.