Tko kažu da Splićanke nisu najljepše: Torcidašica postala Miss Boat Showa

NA SINOĆ održanom izboru za Miss Croatia Boat Showa u splitskom Hemingwayu je izabrana najljepša hostesa. Pobjedu je odnijela Splićanka Jelena Bosančić dok je titulu druge pratilje dobila Zadranka Vedrana Grubić. Iako je običaj da prva pratilja bude samo jedna, ovog puta su lentu dobile dvije jednojajčane blizanke, Jelena i Milena Marković iz Beograda.

"Živjela Torcida i Brda"

"Živjela Torcida i Brda", uzviknula je Jelena nakon što je saznala da je baš ona osvojila titulu najljepše. Uz vatrenu navijačicu Hajduka, druga Splićanka Ivana Radalj je proglašena najelegantnijom, dok je Mirela Mravak iz Kaštel Sućurca najsimpatičnija četveročlanom žiriju.

Strašni sud se sastojao od bivše Miss Hrvatske i kontroverzne manekenke Aleksandre Grdić koja je zajedno s Majom Cvjetković također krasila jednu od luksuznih jahti na jedanaestom Croatia Boat Showu, mlade glumice i bivše manekenke Ane Gruice, Ivice Jurišića kojeg mnogi nazivaju guruom splitskog manekenstva i predstavnika tvrtke Profectus koja je organizirala ovaj sajam na kojem su predstavljeni najveći i najpoznatiji graditelji brodova za razonodu i sve vrste popratne opreme.

A.M.
Foto: Croatia Boat Show

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.