Tko je novinarka Matea iz Zvijezde pjevaju? Iživcirala Bandića, bila u Voiceu

Screenshot: N1

NOVINARKA Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić u prvoj epizodi showa Zvijezde pjevaju izveli su pjesmu I Will Survive. 

"Bojane, ti si dobio jackpot ove godine. Ti si, Matea, pjevačica već polugotova. Pjevaš jako dobro, a moraš pjevati još bolje. Veselim se sljedećim pjesmama, ozbiljnijim", rekao je član žirija Marko Tolja.

Dobili najviše bodova

"Stvarno ste bili odlični", dodala je Danijela Martinović.

"Rekli su mi da ne smijem komentirati mentore, ali moram. Matea, odlična si, mislim da Bojan ima dosta prostora za napredak", našalio se Mario Battifiaca. Matea i Bojan dobili su ukupno 20 bodova 

@zvijezdepjevaju Matea Šeparović i Bojan su preživjeli! 🥵 #zvijezdepjevaju #hrt #glazba @bojan_jamb #mateaseparovic ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Udala se ovog ljeta

Matea se ovog ljeta udala za pisca i pjesnika Darka Šeparovića. Vjenčanje je održano u crkvi u Malom Prologu, a fešta se nastavila uz pjesmu i ples.

Mateu se prije Darka povezivalo s glumcem Jankom Popovićem Volarićem. Prije četiri godine pisalo se da su Matea i Janko navodno u vezi. Tada su glasine pokrenule fotografije na društvenim mrežama. Novinarka je vezu s glumcem naposljetku potvrdila, no trajalo je svega nekoliko mjeseci.

Bila u Voiceu

Prije novinarske karijere Matea se okušala kao pjevačica. Sudjelovala je u emisiji The Voice, ali nije uspjela proći dalje od prve emisije, iako je dobila pohvale Tonyja Cetinskog. 

Iživcirala Bandića

Novinarsku karijeru započela je na RTL-u kao studentica, gdje je stigla u sportsku redakciju, a potom se pridružila informativnom programu. Nakon RTL-a radila je na N1. Matea je u listopadu prošle godine s N1 otišla na Unu TV, no to je bilo kratkog vijeka pa je nešto više od pola godine kasnije već promijenila posao. Danas radi na HRT-u. 

Poznata je po tome što je inzistirala na odgovorima i tako potpuno iživcirala pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Par napao televizijsku ekipu N1 i Markotić

Dok je još radila na N1, televizijsku ekipu, u kojoj je bila i Matea, te profesoricu Markotić verbalno su napali mlađi muškarac i žena, a sve je bilo na rubu fizičkog incidenta. Sve se odvilo u parku na križanju Selske i Krapinske netom prije uključenja uživo u Dnevnik. Muškarac i žena zaustavili su se pored njihove ekipe koja se pripremala za uključenje uživo i počeli su vikati na njih.

Matea je primijetila kako je par koji ih je napao bio vidno alkoholiziran. Minutu prije uključenja snimatelj je uključio svjetlo na kameri, a par se u tom trenutku odlučio vratiti te su se počeli nekontrolirano derati, prijetiti i uzvikivati teške uvrede Alemki Markotić i televizijskoj ekipi. Pritom se muškarac približio snimatelju koji mu je u više navrata rekao da se odmakne. Muškarac je svom psu, dobermanu, kojega je vodio, u jednom trenutku rekao: "Tu sjedi, čekaj napad!", prenosi N1.

"Dok smo čekali uključenje uživo, prišao nam je mlađi par koji je na nepristojan i podrugljiv način pitao gdje su nam maske. Da ponovimo, nošenje zaštitnih maski obvezno je u zatvorenim prostorima (zdravstvene ustanove, javni prijevoz, trgovine, pošte, banke, itd). Kada govorimo o otvorenim prostorima, u Gradu Zagrebu zaštitne maske obavezne su i na otvorenim prostorima tamo gdje je koncentracija ljudi velika, odnosno gdje nije moguće držati fizičku distancu. Profesorica Alemka Markotić, snimatelj Ivan Teskera i ja osobno bili smo na javnoj zelenoj površini, profesorica Markotić imala je jedan mikrofon kojeg smo pripremili za nju, ja sam imala drugi. Nije bilo nikakvog nepoštivanja mjera", poručila je Dominiković.

Novinarka Matea: Naredio je psu da čeka naredbu za napad

"Trudili smo se ignorirati situaciju, no kada su nam se približili neposredno prije uključenja u eter, i snimatelj je počeo reagirati, rekao im je da se odmaknu i u tom trenutku nastupilo je ono što ste mogli vidjeti. Nekontrolirani izljev bijesa i uvreda na naš račun. Moje reakcije i dalje nije bilo, probudila sam se, uvjetno rečeno, kada je muškarac mojoj sugovornici uputio pogrdne riječi, koje su ispod svakog nivoa zdrave i normalne komunikacije", dodala je.

"Skrenula bih pozornost na činjenicu da je muškarac svom psu naredio da stane u pozu u kojoj čeka naredbu za napad", kazala je. Muškarac koji ih je napao dobio je 20 dana uvjetne kazne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.